Eilinen oli vähän raskas päivä. Vajaa tunti ennen neuvola-aikaa herätin pikkuisen vaihtamalla hänen vaippansa, tekemällä muut aamutoimet ja syöttämällä. Tiistaisella lääkärikäynnillä sain reseptillä myös rasvaa ärtyneeseen vaippa-alueen ihoon. Rasva on toiminut älyttömän hyvin, iho on parantunut hienosti. Rasva on nimeltään Hyderm 1 %.

Neuvolassa mittauksissa pikkumies painoi 4050 g ja pituutta oli 53,5 cm. Mielettömän hienosti on kasvanut pikkuinen. Neuvolassa lääkkeeseen ei sanottu mitään uutta, sain hierontaohjeita, joilla vatsakipuja voisi yrittää lievittä mutta siinä se. Terkkari kyseli miten jaksan, sanoin että kyllä tämä tässä menee. Terkka kehui poikaa suloiseksi ja sanoi, että pikkuisella on kaunis iho. Pojan kasvukin on ollut reipasta. 

Neuvolan jälkeen käveltiin postiin hakemaan paketit ja kaupasta hain puuttuvia juttuja. Kävin vaatekauppojen lastenosastoja pikakelauksella läpi katsoen josko olisi löytynyt juhla-asu. Huonot valikoimat oli, mutta H&M:stä ostin kympillä suloisen body-housu -setin. Illalla äitini tuli käymään ja toi ruokatarvikkeita, kokkasi minulle lasagnea. Upeaa, en ollutkaan syönyt mitään vielä. Poika oli itkuinen koko illan ja kärvi vatsakivuista. Koko äitini vierailun jouduin rauhoittelemaan poikaa, joka itki ajoittain kovinkin. Poika olisi halunnut myös syödä koko ajan.

Myöhemmin illalla veljeni vaimo toi heidän lasten vanhat vaunut lainaksi, otin ne sisäkäyttöön. Hissittömässä talossa olisi liian haasteellista raahata ulkovaunuja kotiin sisälle ja taas ulos kun mennään lenkille. Laitoin pojan heti vaunuihin ja hän nukahti samantien. Oli raukka väsynyt muutaman tunnin huutamisesta, niin olin minäkin. Simahdin hetkeksi sohvalle ja heräsin kun poika heräsi syömään. Syötön jälkeen pikkuinen nukahti takaisin, kissa aloitti huutokonsertin. Kun kaikki hiljeni, sain taas itse hetkeksi unta. Seuraavaksi poika heräsi kahden aikoihin, syötön jälkeen yritin nukuttaa pientä nelisen tuntia. Hän nukahti syliin, mutta heräsi aina kun pistin takaisin vaunuihin tai sänkyyn. Lopulta kuudelta kun pikkumies ei kuitenkaan itkenyt, otin hänet viereeni sänkyyn. Seurusteltiin vähän ja lopulta ollaan nukahdettu molemmat. Herättiin kahdeksalta. 

Katsotaan miten päivä menee...