Remontti on tänään edennyt ja huomenna asunnolle tulee vielä apuja eli nyt näyttää hyvältä. Parhaimmassa tapauksessa remontti saattaa olla parissa viikossa siinä vaiheessa, että pääsen muuttamaan. Aivan loistavaa! Nyt voi oikeasti alkaa pakata loppuja tavaroita. Uskon, että erostakin on helpompi toipua kun pääsee tästä väliaikaisratkaisusta siihen oikeaan kotiin ja saa laittaa pikkuisen ja minun kodin asuttavaan kuntoon.

Tilasin tänään toisenkin kirjan. Bruce Fisherin Jälleenrakennus kun suhteesi päättyy. Tuota kirjaa käytetään kuulemma eroseminaareissa ja ajattelin, ettei olisi pahitteeksi lukea sitä. Voihan siitä saada jotain ajatuksia. Kerron sitten mielipiteeni molemmista kirjoista kun olen lukenut ne.

Katselin myös tori.fi:ssä lastenvaunuja. Veljeni on luvannut heidän lasten vanhat vaunut lainaan, mutta niissä on ainakin jarrut rikki ja lisäksi renkaat eivät ole kuulemma mukavimmat esim. loskakelissä. Ajattelin sitten katsella jos jotain löytöjä olisi tarjolla. Löytyi kahdet yhdistelmävaunut, jotka olivat Emmaljungan. Hinta oli molemmissa 50-60 euroa ja kunto näytti hyvältä. Lähetin molemmille myyjille kyselyä vaunuista. Voisi olla ihan järkevää ostaa vaunut jos saa kohtuulliset tuolla hinnalla.

Olen yrittänyt katsella myös imetystoppeja ja paitoja, jonkin verran niitäkin näyttää olevan myynnissä esim. huuto.netissä...