Illalla menin tutustumaan synnäriin. Pääsimme kiertämään synnytyssaleja, jotka kaikki olivat tyhjiä. Mukavin huone oli sellainen, jossa oli amme ja tähtitaivasvalot. Nyt täytyy toivoa, ettei silloin ole ruuhkaa kun oma aika tulee, jotta saa itse valita mihin huoneeseen pääsee. Synnytyssalien lisäksi oli myös pieni kylpyhuone, jossa oli sellainen vanhanaikainen amme. Olisi kuitenkin kivaa, jos pääsisi lillumaan veteen samassa huoneessa kuin missä synnyttääkin. Sairaalaan saa kuulemma mennä soittamattakin jos siltä tuntuu. Ohjeeksi annettiin, että jos lapsivesi menee, sairaalaan mennään heti. Ei tietenkään hirveällä kiireellä tarvitse mennä, mutta ei saa jäädä tunneiksi odottelemaan. Kävimme sitten katsomassa vauvan mittaushuoneen ja sitten osaston huoneet sekä muut tilat. Perhehuonekin löytyy ja lisäksi kolmen hengen huoneita, joissa ei kuulemma juuri koskaan ole kahta ihmistä enempää. Kivalta vaikutti kaikki ja hirveän ystävällinen ilmapiiri. 

Vierailun jälkeen lähdin kauppaan. En pystynyt ostamaan kaikkea mitä listalla oli, olisi tullut liikaa kannettavaa. Ajattelin käydä huomenna vielä uusiksi ja ostaa puuttuvat. Nyt ostin tarjouksella pari pakettia vaippoja lisää, ostin myös Nenä-Fridan ja pyykinpesuainetta. Ruokaa ostin myös ja vähän eväitä sairaalakassiin. Rahaa meni mukavasti ja laskinkin, että palkkapäivään pitää vähän olla tarkkana. 

Kotiin tulon jälkeen vauva on potkinut hulluna, vatsa tuntuu myös aika pinkeältä, en tiedä onko vauva vaan pahassa asennossa vai onko osittain supistuksia. Nyt ilta jatkuu lepäillen ja telkkua tuijottaen. Huomenna sitten jotain hyödyllisempää.