Postilaatikosta löytyi tänään lappu, joka kertoi äitiyspakkauksen tulleen postiin. Harmi vain etten pääse hakemaan pakkausta ennen lauantaita. Kiva nähdä laatikon sisältö livenä, mitään yllätystä ei tietenkään ole tulossa kun kuvat sisällöstä löytyvät kuitenkin kelan nettisivuilta. Postissa on myös odottamassa huutamani itkuhälytin. 

Otin tänään ensimmäisen mahakuvani. Otin kuvan tyttöä varten, jolle eilen lupasin kuvan lähettää. Lähetin kuvan myös miehen vanhemmille ja siskolle, jotka ovat olleet myös kovasti järkyttyneitä tilanteesta ja ovat myös odottaneet vauvaa innostuneena. Kaikki reagoivat viestiin soittamalla tai viestillä. 

Työpäivä oli vauhdikas. Taas päivä vähän venyi ja kotona olin vasta vähän ennen kahdeksaa illalla. Matkalla pysähdyin huoltoasemalla, josta ostin roskaruokaa mukaan ja pari suklaapatukkaa. Hampurilaisen ja suklaapatukan jälkeen pikkuinen aloitti pienen jytän mahassa. Paljon selkeämmän kuin pariin iltaan. Olenkin ollut vähän huolissani kun liikkeet on olleet vaisuja, onneksi kuitenkin vähän liikettä on ollut. Ehkäpä vauva oli vain erilaisessa asennossa.

Tänään oli taas vähän supistelua, mutta ei yhtä pahasti kuin maanantai-iltana. Nyt aion olla loppuillan rennosti sohvalla. Kissakin parkkeerasi syliin nukkumaan joten ei tästä voi mihinkään liikkua. Huomenna on firman pikkujoulujuhlat illalla. Ajattelin mennä ainakin joksikin aikaa juhliin, ennen bändiä voin sitten lähteä ajelemaan kotiin päin. Juhlamekon sovitin muutama päivä sitten ja mekko sopii hyvin mahankin kanssa. Pukeudun mustaan, pitkään mekkoon ja mustaan kiiltelevään boleroon. Uusi hieno kaulakoru ja hiuskoru on ostettuna myös huomista varten, ja juhlakynnet laitettu viime viikolla.