Olin siis aivan oikeassa siinä, että miehellä on uusi suhde. Ja siinäkin, että suhde alkoi ennen eroamme jo. Näin miehen eilen ja keskusteltiin, itseasiassa uskon, että on vielä ikäviä asioita enemmänkin joista en tiedä, mutta voin vain arvata. Sanoin, etten edes halua tietää mitä kaikkea mies on tehnyt suhteemme aikana ja miten inhottavasti on käyttäytynyt. Eiköhän tämä tieto riittänyt minulle lisäpettymykseksi. No, nytpähän tiedän että suhde oli tässä eikä paluuta ole. Vaikka aavistukseni oli hyvin vahva jo ennen tuota keskustelua, on silti iso pettymys kuulla olleensa oikeassa. Jotenkin olisin halunnut olla väärässä. Puhuimme monta tuntia mm. tulevasta vauvasta ja siitä miten mies aikoo olla lapsen elämässä mukana. On jännä miten en osaa tuntea ollenkaan vihaa tai katkeruutta.

Sain tänään kelalta äitiysavustuspäätöksen. Äitiyspakkaus on tulossa paperin mukaan kahden viikon sisällä. Kiva juttu! Itsellänihän oli tässä pikkuisen taktikointia kun tilasin pakkauksen jo näin aikaisin. Kun on ollut paljon puhetta siitä, ettei äitiyspakkauksen tasoa pystytä välttämättä pitämään yhtä hyvänä tulevaisuudessa, päätin ottaa varman päälle ja tilata sen jo nyt, jotta saan tämän vanhan pakkauksen. Ensi vuonna tuleva uusi pakkaus ei kuitenkaan ole ainakaan parempi, saattaa olla huonompi.

Tänään tuli taas yksi huuto.net-paketti sekä postimyynnistä tilaamani äitiyssukkahousut. Tuossa ensimmäisessä oli vauvan sukkia sekä muutamat tumput, lisäksi siinä oli yhdet kengät. Kengät tosin on sen verran isot, että menevät todennäköisesti vasta ensi kesänä. Sukkahousut oli pakko tilata postimyynnistä, sillä en onnistunut löytämään sukkiksia näistä meidän kaupoista ja tajusin, että nyt ennen joulua on parit juhlat joissa minulla on mekko päällä. Toivottavasti ne sukkikset sopivat, oli pakko tilata arvion mukaan koko. Nyt kun siis olen laihtunut niin paljon raskauden aikana (12 kg), niin en oikein tarkkaan tiedä kokoani enää, varsinkin kun tuo maha kuitenkin hämää tuossa.