Yöllä nukuin vasta puoli kolmen jälkeen. Nyt tosin nukahdin heti kun olin sammuttanut valot ja vetänyt peiton korville. Heräsin taas myöhään, kahdentoista aikoihin. Kaverini oli laittanut viestiä, että voisi tulla kylään kun liikkuu täälläpäin. Eipä minulla muutakaan tekemistä ole, toivotin tervetulleeksi. Pikkuisen piti suorittaa siivousoperaatiota kun olen elänyt vähän kuin pellossa viime aikoina. No, tulipahan siivottua jos vaikka muutto tulisi lähiaikoina.

Kaveri tuli sitten puoli kolmen aikoihin. Ajeltiin ensin asunnolle katsomaan, sitten roskaruokaa syömään ja lopulta kaupan kautta kämpälle. Katsottiin elokuva ja vaihdettiin kuulumisia. Oli ihan kiva nähdä pitkästä aikaa.

Eilen jouduin taas suorittamaan illalla liikelaskentaa kun pikkuinen oli mielestäni kovin hiljainen koko päivän. Join lasin alkoholitonta siideriä ja söin pari palaa suklaata. Menin makuulle ja hieroin vatsaani vähäsen. Kyllähän niitä liikkeitä sitten tuli, ei mitään kovin voimakkaita, mutta kymmenen liikettä tuli täyteen alle puolessa tunnissa. Lopetin laskemisen siihen. Voihan se olla jotenkin erilaisessa asennossa, ettei liikkeet tunnu niin vahvasti. Kyllä se liikelaskenta rauhoittaa mieltä, olisi vain mukavampaa jos sitä ei tarvitsisi tehdä ollenkaan. Tänään vauva on liikkunut jonkin verran, elokuvaa katsellessa tuntui ihan selkeitä liikkeitä. 

Huomenna täyttyy taas yksi raskausviikko, nopeasti menee viikot eteenpäin. Ihan kiva toisaaltaan, että aika kuluu ja synnytys lähestyy.