Ihana pikkumies hymyilee paljon. Hymyt ovat entistä enemmän kohdistettuja ja vastaavat enemmän johonkin, hymyyn tai pelleilyyn esim. Huulten päristelyyn. Hymyt tuntuvat palkinnolta, poika voi hyvin kun hymyilee. 

Vatsakipuja on edelleen ja refluksivaivoja myös. Lääkkeitä annan säännöllisesti, mutta mitään isoa helpotusta ei ole siitä saatu. Poika krohisee paljon, mutta nukkuu astetta paremmin. Edelleenkin saattaa olla pitkiä aikoja hereillä putkeen, mutta nukkuu myös pidempiä pätkiä kerralla. Omat unet ovat melko vähissä, sillä kun itse nukkuisin, poika ei nuku. Minun on ollut nyt vaikeaa nukkua päivisin kun on niin valoisaa. Ajattelin hankkia pimentävän verhon kesän ajaksi.

Olen myös päättänyt palkata pojalle vakituisen hoitajan. Kuulostaa hienolta ja kalliilta, mutta ei sentään. Aion ottaa hoitajan kahdeksi tunniksi viikossa, jotta saa hetken omaa aikaa. Ajatukseni on mennä noina aikoina liikkumaan, kampaajalle, kynsihuoltoon, kauppaan tai vaikkapa kahville ystävän kanssa. Bongasin yhden yli kaksikymppisen hoitajaehdokkaan fb-ryhmästä, jossa haetaan ja tarjotaan lastenhoitoapua. Tämä lysti maksaa minulle 14 euroa viikossa. Tämä henkilö kävi tänään, jotta näin hänet ja sain hieman haastatella ennen varsinaista hoitokertaa. Vaikutti luotettavalta ja hänellä oli paljon lastenhoitokokemusta. Sovimme parille viikolle ajat.