Näin se aika humahtaa, enää muutama viikko ja ollaan raskauden puolivälissä. Surffailin yhtenä päivänä huvikseni netissä huuto.netissä ja tori.fissä katsomassa minkälaisia lastentarvikkeita niissä on myynnissä. Olemme ilmeisesti saamassa sukulaiselta jonkinlaiset yhdistelmävaunut, mutta kun en ole vielä niitä nähnyt, en tiedä onko ne ihan jokapäiväiseen käyttöön sopivat vai ennemminkin kakkosvaunuiksi. Katselin siis juurikin vaunuja ja muita kalliimpia juttuja käytettyinä, melko paljon valikoimaa löytyikin. Vaunuja todennäköisesti en kyllä uutena osta, niitä käytetään kuitenkin niin vähän aikaa, että käytettynä voisi löytää hyväkuntoisia ja paljon edullisempia. En ole koskaan ollut mikään kirpparikävijä, mutta sellaisillakin voisi alkaa silloin tällöin vierailla. Tykkään kyllä kirppareista tavallaan, mutta en ole koskaan tykännyt edes kauppojen alennusmyynneissä tonkia vaatekasoja tai koreja. Kirppareilla se on juurikin usein sellaista penkomista mistä en niin kauhean paljon välitä. Kirppareilla kuitenkin juuri lasten tavarat ja vaatteet ovat usein hyväkuntoisia ja vähän käytettyjä.

Nettisurffaillessa päädyin myös Elloksen sivuille, josta päätin kokeilun vuoksi tilata melko edulliset äitiysfarkut. Sitä mallia löytyi reippaita kokoja, joten laitoin tilaukseen ja katsotaan sitten miten istuu vai istuuko. Onneksi nuo postimyyntikamat voi sitten palauttaa jos ei sovi. Tilasin samalla myös maksi-hyper-super-pikkuhousuja melkoisen isossa koossa, ajattelin että jos olisi sellaista mallia joka pysyisi vielä tuossa mahan päällä. Tällä hetkellä tuntuu, että aika monet alushousuistani ovat epäsopivia. Mikään ei ole niin ikävää kuin epämukavasti päällä olevat alushousut.

Sattuipa muutama päivä sitten eräs hauska tapaus... Tapasin sattumalta erään naisen, joka on lähtöisin aasiasta. Hän pyörittää nykyään ravintolaa Suomessa perheensä kanssa. En ollut tavannut naista ennen ja olin tilanteessa naisen tuttavan kanssa, joka on siis minun tuttuni. Keskustellessamme nainen totesi jossain kohtaa jotain raskaudestani, olin aivan suu auki, sillä raskaus ei oikein vielä näy enkä ollut siitä tälle naiselle sanonut mitään. Sitten selvisi, että nainen oli toiminut vuosia ennen Suomeen tuloaan kätilönä ja auttanut lapsia maailmaan. Jännää, mutta näiden asioiden parissa pitkään ollut ihminen näköjään osaa katsoa ihan eri tavalla ja näkee näitä juttuja paremmin kuin muut. Itseäni kokemus säväytti ja yllätti.