Olemme suunnitelleet, että odotuksesta kerromme läheisille vasta jos/kun sikiöseulonta näyttää kaiken olevan ok. Onhan se tavallaan ikävää ja vaatii pientä salailua, mutta mieluummin ei iloita liian aikaisin. No katsotaan nyt pystymmekö salaamaan asian elokuun loppupuolelle asti varsinkin kun kesän aikana näemme molempien vanhempia ja sisaruksia useampaan kertaan. Milloin ihmiset normaalisti kertovat läheisilleen?

Viime päivinä oireet ovat vaihdelleet. Välillä huonoa oloa, välillä jotkut hajut häiritsee, mutta kaikkein ikävin oire on ollut repivät kivut alavatsassa. Varsinkin iltaisin on ollut noita kipuja. Paha olo tuntuu usein ajoittuvan aamuun tai aamupäivään. Oireitten määrä vaihtelee päivittäin, toisina päivinä ei ole välttämättä mitään oireita, mutta toisina on todella ikävä olla.

Tiistaina minulla on varattuna aika sieltä yksityiseltä. Toivottavasti ottavat ultran, siitä voisi näkyä onko siellä mitään. Sydänääniä ei ilmeisesti välttämättä vielä näe, vaikkakin se on ihan mahdollista myös nähdä ne. Jännittää kyllä kovasti! Toivottavasti siellä näkyy jotain ja vielä ne sydänäänetkin.