Toinen melko tylsä päivä. Olen katsellut sarjoja Netflixistä. Tänään on ollut eka päivä sokeriarvojen mittausta. On pitänyt syödä aamiainen, lounas, välipala ja niiden lisäksi vielä päivällinen ja iltapala. Ennen jokaista syömistä ja tunti syömisen jälkeen pitää piikittää sormea ja puristaa veripisara pieneen liuskaan joka on laitettu mittariin. Mittari näyttää muutamassa sekunnissa tuloksen. Muutaman päivän päästä kaikki sormet on täynnä reikiä. Toistaiseksi luvut ovat näyttäneet ihan hyviltä, sikäli että olen lukenut arvoja oikein.

Kävin päivällä kaupassa, jossa on samassa posti. Hain huutamani musiikkimobilen. Mobilen toiminnasta ei ollut epäilystäkään, sillä se aloitti musisoinnin postin tiskillä. Sain muutaman hymyn matkalla ulos kaupasta. Mobile lakkasi soimasta vasta kotona. Kaupasta tuli ostettua jonkin verran ruokaa ja sain kunnon supistelukohtauksen kun pääsin kotiin. Onneksi oli sohva lähellä ja pääsin eroon ikävästä tunteesta.

Tämä päivä on mennyt siis telkkaria katsoessa ja verinäytteitä ottaessa. Huomenna ajattelin mennä aamusta käymään kaupoilla. Pikkuisen vaihtelua elämään. Samalla ajattelin käydä katsomassa eteiseen mattoa sekä keittiöön verhoa.