Onpa hankalaa tämä tavaroiden purkaminen. Isoimmat tavarat on nyt purettu ja löytäneet paikkansa, mutta nyt on jäljellä pikkupussukoita ja laatikoita täynnä kaikenlaista sälää. Tuntuu jotenkin aivan mahdottomalta tehtävältä löytää kaikelle paikka. Ajattelin yrittää käydä pussi kerrallaan läpi ja kerätä kaikista pussukoista yhteen isoon laatikkoon kaiken sen, mitä haluan oikeasti säästää ja loput roskiin. 

Tuntuu melkoisen epätoivoiselta juuri nyt saada tätä asuntoa koskaan kodin näköiseksi. Sain sentään raivattua tilan hoitopöydälle kun se on pakko hakea huomenna. Onneksi hoitopöydässä on lisää säilytystilaa joten pääsen eroon parista pussukasta makuuhuoneen lattialla, joissa on vaippoja ja kaikenlaista vauvan hoitoon liittyvää. Kun kävin vanhalla asunnolla tänään myymässä sängyn, löysin samalla kassin, josta voisi tehdä sairaalakassin. Kassiakin pitäisi alkaa pikkuhiljaa kokoamaan, minulla on kyllä lista jo valmiina, jonka olen kerännyt netistä löytyneistä keskusteluista ja artikkeleista. Tärkeintä on varmasti, että mukana on vauvalle vaatetta ja itselle myös kotiutumista varten. 

Kaipa sitä pitää jatkaa tavaroiden purkamista, jos edes vähän saisi hommaa eteenpäin. Mahtuu sitten kantamaan sen hoitopöydän asunnon läpi huomenna.