Tänään eletään raskausviikkoa 24+1. Kävin uuden asuinpaikkakuntani neuvolassa. Pikkuisen erilaiset systeemit, mutta kaikkinensa ok. Keskusteltiin jonkin verran tilanteestani, mutta pääosin käytiin läpi raskauttani ja tämän hetken tilannetta. Otettiin verenpaine, hemoglobiini ja pissanäyte. Kaikki tulokset olivat ok. Kuunneltiin myös sydänäänet, jotka olivatkin vahvat. Vatsassa näyttäisi siis kaikki olevan kunnossa.

Pankissakin tuli käytyä, mutta sieltä ei apuja tule koska olen raskaana. Yritin illalla tutkia äitiys- ja vanheimpainraha-asioita, mutta en saanut niistä oikein mitään irti. Yritin laskea laskureilla minkä verran olen saamassa tukia, mutta en ole ollenkaan varma menikö laskelmat oikein. Ajattelin käydä ensin töissä palkanlaskennassa juttelemassa, josko siellä tiedettäisiin, ja jos sieltä ei tule vastauksia, sitten menen kelaan jatkamaan selvitystyötä.

Kävin asunnolla mittailemassa ja sain jonkinlaisen käsityksen mitä huonekaluja saan sinne mahtumaan. Samalla tuli arvioitua mitä pitää remontoida. Odotan jo, että pääsen muuttamaan. En viitsi edes purkaa muuttolaatikoita tässä välissä.

Vauva liikkuu päivittäin melko paljon. Liikkeet tuntuvat hauskoilta ja varsinkin iltaisin odotan niitä. Onneksi liikkeitä tuntuu varsinkin iltaisin paljon.