Tänään oli taas aktiivista kun yritin saada asuntoa kuntoon. Aloitin urakan lajittelemalla kaikki muutossa syntyneen roskan, pääosin muovia, styroksia ja pahvia. Sitten alkoi roskien raahaus roskikseen. Roskikset ovat aika kaukana ja raahaamista riitti, mutta nyt on kaikki viety. Seuraavaksi vein kaikki tyhjät, muoviset muuttolaatikot ja jotain muutakin tavaraa häkkivarastoon. Se on jännää miten paljon kahden kerrosvälin kulkeminen tavaroiden kanssa hengästyttää. Olin aivan puolikuollut operaation jälkeen. Nyt on enää iso kasa pikkusälää ympäri olohuoneen lattiaa, kovasti haluaisin saada niistä osan ainakin paikoilleen vielä tänään. Tein vielä yhden ponnistuksen pari tuntia sitten kun lähdin kävellen kauppaan. Ostin viikonlopuksi ruokaa ja huomiseksi tarjottavaa kahvipöytään. Ostin itselleni myös illaksi sipsejä ja limpparia.

Tänään on ollut paljon liitoskipuja ja jonkin verran myös ilkeitä alaselkäkipuja. Toukka on liikkunut aktiivisesti. Äitiyshousut ovat minulle aika epämiellyttävät pitää. Minulla on pitkä selkä ja sen takia varmastikin myös pitkän mallinen maha. Siitä johtuen kaikkien housujen mahaosa on vähän liian lyhyt ja sitä on hankalaa saada pysymään koko mahan päällä. Huomaan myös, että housut osuvat pahasti vatsan alapuolelle ja painavat, se tuottaa kipua. Minulle sopisi parhaiten kokomekot, mutta näillä keleillä ei oikein toimi.

Häkkivarastossa käydessäni toin asuntoon myös aiemmin ostamani mobilen. Kiinnitin sen vauvan sänkyyn valmiiksi, pitänee tsekata patterit jossain välissä.