Tänään menin sovitusti käymään töissä, pidin palaverin pomon kanssa ja juttelin työkaverien kanssa. Minun piti treffata samalla reissulla äitiyslomalla oleva ystäväni, mutta se peruuntui, sillä hänen lapsensa oli sairastunut vatsatautiin. Tein reissun tällä kertaa junalla, en halunnut enää lähteä ajamaan noin pitkää matkaa ja junassa ei tarvitse käyttää turvavyötä mikä helpottaa myös matkan tekoa. Olen tyytyväinen, että tämä oli viimeinen kerta kun piti tehdä noin pitkä reissu. Yllättävän rankkaa tuo matkustelu on. Muutenkin tuollainen koko päivän kestävä ohjelma ei ole enää kivaa. 

Kalenterissani on lähipäivinä paljon kaikenlaista, ystävien tapaamista, harrastusjuttuja yms. Huomenna menen tutustumaan illalla synnäriin. Harmi, ettei noita tutustumiskäyntejä järjestetä aamuisin, jotenkin iltaisin on laiska olo eikä jaksaisi enää lähteä mihinkään. Huomenna ei tuon synnärikäynnin lisäksi ole muuta sovittuna. Ajattelin tiskata, pestä pyykkiä ja purkaa pari sälälaatikkoa. Ajattelin myös, että voisin tehdä mahdollisesti aamulla kauppareissun, mutta se on mahdollista siirtää myös perjantaille. Perjantaina ja lauantaina minulle on tulossa ystäviä illalla kylään.

Sunnuntaina ei ole mitään ohjelmaa ja olinkin ajatellut, että voisin käyttää päivän itseni hemmotteluun. Listalla on itsetehty jalkahoito, selkä- ja niskahieronta hierontaistuimella, kevyt kasvohoito ja koko kropan rasvaus jollain hyvän tuoksuisella voiteella. Sitten jotain hyvää ruokaa, hyvä kirja ja rentoilua. En ole koko raskausaikana tehnyt kunnolla mitään rentouttavaa tai itselleni mukavaa, nyt ajattelin ottaa yhden päivän kokonaan itselleni. Tässä vaiheessa kun ei tiedä miten pitkään on yhtenä kappaleena, kannattaa tuo itsensä hemmottelu tehdä mahdollisimman pian.

Tulin iltapäivällä ja otin parin tunnin päikkärit kun väsytti niin paljon. Illalla tein kaikkea pientä kuten pelailin tabletilla ja siivosin kissan hiekkaboksin. Hieman veltto ilta kuitenkin. Huomenna uudella energialla, toivottavasti saan nukuttua hyvin yöllä.