Tänään on ollut aktiivista. Yö meni todella levottomasti, nukuin pätkissä ehkä nelisen tuntia. Puoli viideltä uni loppui selkäkipujen takia, lueskelin kirjaa sängyssä, mutta unta en kivun takia saanut. Nousin seiskan paikkeilla valmistautumaan kuvauksiin. Suihkua, meikkiä, vaatteita, hiusten laittoa... sain itsestäni mielestäni ihmisen näköisen ja ysiltä päästiin aloittamaan kuvauksia. Minulla oli muutamia ajatuksia paikoista ja asennoista, kuvaaja taas komensi pään asentoja yms. kun näki kuitenkin kamerasta miltä näytti. Saatiin aika kivasti kuvia, tällä viikolla en niitä vielä näe. Ajatus oli, että kuvat olisivat mustavalkoisia, mutta saan niistä myös värilliset versiot. Toivottavasti kuvista löytyy sopivasti hyviä.

Saatiin kuvaukset valmiiksi juuri sopivasti ennen kuin perhetyöntekijä tuli visiitille. Mukava nainen, puhuttiin ja käytiin läpi mun taustoja. Kuulin myös perhetyöstä ja mietittiin miten perhetyöstä voisi olla minulle tukea. Omat odotukseni kohtaavat perhetyön luonteen aika hyvin. Uskoisin, että voisin saada tukea lapsen kanssa elämiseen. Sovimme myös seuraavan tapaamisen, jonka siirrämme jos sattuu kriittinen hetki osumaan kohdalle. Hyvä mieli jäi näistä päivän ohjelmista. 

Iltapäivällä alavatsassa oli tosi tukala olo. Aivan kuinolisi järkyttävä pissahätä, jota olisi pidättänyt liian pitkään. Olo helpottui jossain vaiheessa vähäsen, mutta kokonaisolo ei ollut mitenkään erityisen hyvä. Selkä on myös edelleen kipeä. Illalla on vielä menoa, joten rauhallista loppupäivää ei ole luvassa.