Nyt on jo rauhallisempi olo. Vuotoa ei sitten eilisaamun jälkeen enää ollut ja silloinkin se oli hyvin vähäistä. Vatsakaan ei kauhean kipeä enää ollut. Tulin siihen tulokseen, ettei murehtimisesta ole mitään hyötyä. Vuodot alkuraskaudessa ovat ilmeisesti yleisiä ja yleensä vaarattomia. Ajattelin nyt vain rauhassa olla jollei tule kovempia vuotoja tai kipuja.

Kesäloma alkoi nyt, sitä on odoteltukin jo monta viikkoa. Alkuun ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa, pieniä päiväretkiä ajateltiin tehdä lähialueilla. Täksi illaksi meillä on pöytä ravintolasta varattuna, juhlistamme loman alkua. 

Ravintolassa syöminen on nykyään haastavaa. En vielä muista ulkoa niitä kiellettyjä ruokia ja sitten yritän muistella mitä sai syödä. Yhtenä päivänä ravintolassa ruokalistasta löytyi tasan yksi ruoka mitä pystyin syömään. Kaikessa oli joku ainesosa, mikä oli muistaakseni kieltolistalla tai omalla inhokkilistalla. Joskus tulee mieleen, että onko nämä kieltolistat hätävarjelun liioittelua? Olen kuitenkin yrittänyt noudattaa listoja parhaani mukaan, mutta yritän olla panikoimatta jos joskus vahingossa jotain kiellettyä syönkin.