Joka päivä tulee kirotuksi noita ikäviä raskausoireita, mutta onhan se toisaaltaan hyvä, että niitä oireita on, silloin todennäköisesti myös raskaus on voimissaan. Olen huomannut, että minulla oireet noudattavat aika tarkasti joka päivä samanlaista kaavaa. Etovaa, huonoa oloa on yleensä aamusella noin klo 8-9 (nukuin yhtenä päivänä kymmeneen asti ja silloin ei ollut ollenkaan aamulla huono olo, olin nukkunut sen ohi ilmeisesti). Sitten päivällä olo on ihan hyvä eikä oikein mitään ihmeellistä, mutta illalla ennen nukkumaan menoa alkaa taas etoa ja lisäksi mukaan tulevat alavatsakivut. Oksentanut olen koko aikana ainoastaan kerran, mutta luullut alkavani oksentaa sitäkin useammin. Jos jotain lemmenleikkejä haluaa harrastella, on niitä syytä toimittaa riittävän aikaisin iltapäivällä/alkuillasta. Illalla ennen nukkumaan menoa alavatsakivut vievät mukavasti sen fiiliksen ja hommat jäävät useimmiten aikeen asteelle.

Löysin muuten netistä Vaukirja-kirjakaupan, joka siis myy lasten kirjoja. Heillä oli liittymistarjouksena paketti, johon kuului viisi tuotetta (KIRJA SINUSTA - muistokirja odotusajasta ja lapsen ensimmäisestä vuodesta, RAKKAIMMAT KEHTOLAULUNI – laulukirja, CD – kehtolaulut, PUPU-UNIRIEPU ja PEHMOSYDÄN). Kirjakerhossa ei ole tilauspakkoa ja siitä voi erota koska haluaa. Liityin kerhoon, jotta saan tuon muistokirjan ja kehtolaulut, luulisin, etten tule muuten tilaamaan mitään kyseisestä kerhosta. Tykkään käydä kirjakaupoissa ja niissä on usein monenlaisia tarjouksia, mieluiten valitsen itse mitä kirjoja ostan, enkä sillä tavalla että joku päättää puolestani.

Tänään olen ollut hieman haikeilla fiiliksillä ja kuunnellut mm.
Erinin versiota biisistä Vapaa sekä Mariska & Pahat sudet biisiä Liekki. Joskus on vain sellainen surullinen fiilis ilman syytä ja silloin jotenkin nauttii siitä, että voi kuunnella surumielistä musiikkia tai katsoa surullisen elokuvan ja itkeä silmät päästään. Itselleni sopii näihin hetkiin yksin olo, mieluimmin kääriydyn yksin peittoon ja itken itsekseni silmät punaisena ilman syytä. Jos et vielä ole kokeillut, kokeile joskus, se puhdistaa ilmaa.

Jaahas, nyt olen tuhlannut toiseksi viimeistä työpäivää blogin kirjoitukseen... Pitänee tehdä vielä pari tuntia töitä, että voi lähteä hyvällä omalla tunnolla töistä neljän maissa.

Ulkona paistaa aurinko!