Vauva nukkui päivällä todella hyvin, mutta nyt illalla alkoi lohduton itku. Heijaaminen ei auttanut eikä oikein mikään muukaan. Vatsavaivoista oli varmastikin kysymys. Tajusin sitten, että söin aiemmin omenapiirakkaa. Sekä omenat, että pulla voi aiheuttaa vaivoja, en tajunnut. Nyt ajattelin olla tarkkana seuraavat pari päivää. Mietin jokaisen suupalan minkä laitan suusta sisään. Katson miten se vaikuttaa pikkumiehen vatsaan. Ei minulle tee vaikeuksia jättää pikkuisen vuoksi joitain ruoka-aineita pois, kunhan vaan muistan ne etten vahingossa ota. Olen nyt jo jättänyt limpparit ja muut hiilihapolliset juomat, kaalin ja herneet, ja melkein kokonaan suklaan... toki edelleen myös kaikki raskausaikana kielletyt ruuat. Toistaiseksi en vielä jätä maitoa pois, koska sitä olisi tervettä juoda. Jos sitten kaikkien muiden ruoka-aineiden poisjättämisen jälkeen kivut vielä jatkuvat, koitan jättää myös maitotuotteet pois.

Tuntuu niin pahalta kun näkee, että toiseen sattuu eikä mikään mitä tekee tuo helpotusta.   Tuntuu, että lääke helpottaa oloa, mutta selkeästi vaikutusaika ei riitä aivan kellon ympäri. Huomenna saamme illalla vieraan kun äitini tulee käymään. Hän onkin tämän viikon ainoa vieras. Olen ollut tosi huono vastailemaan ihmisten viesteihin ja kutsumaan kylään, mutta toivottavasti ihmiset ymmärtävät. 

Olen tavannut nettideittipalvelussa pari mukavaa miestä, joiden kanssa ollaan vaihdeltu viestejä. Ajattelin aluksi, että vauva olisi miehille turn-off, mutta näyttääkin siltä, ettei välttämättä näin ole. Näissä parissa miehessä voisi olla potentiaalia, vaikka sittenhän sen oikeasti tietää kun tapaa tai jos tapaa. Nämä molemmat ovat reippaan sadan kilometrin päästä eli ei samasta kaupungista. Hih, pientä jännitystä kotiäidin arkeen...