Tänään on ollut todella laiska päivä, en ole juurikaan tehnyt mitään mitä piti. Nukuin pitkään, yhdeksään asti. Mutta ilmeisesti huonosta nukkumisasennosta johtuen niska on jumissa ja kova päänsärky vaivaa. Pesukoneen sain täytettyä ja päälle. Ajattelin nyt myös ensimmäistä kertaa jakaa kanssanne pari kuvaa mahastani, jolla alkaa olla kokoa jo ihan riittävästi. 

WP_000705-1-normal.jpg

Yllä edestä ja alla sivusta...

WP_000708-1-normal.jpg

Raskausarpia on tullut hyvin maltillisesti, niitä oli valmiina jo jonkin verran kun on tullut vuosien mittaan lihottua ja laihduttua.

Tänään posti toi aikaisemmin tilaamani sisustustarran. Olin siitä ihan fiiliksissä ja kiirehdinkin liimaamaan sen samantien. Myöhemmin nauratti kun luin laskusta tekstin joka neuvoi lukemaan ohjeet huolellisesti ennen kiinnitystä. No, tarra on kuitenkin paikoillaan.

WP_000711-1-normal.jpg

Tykästyin tuollaisiin huolettoman ja raikkaan näköisiin teksteihin. Tilasin kaksi erilaista ja toinen odottelee vielä paikkaansa. Tämän tekstin olin ajatellutkin laittavani lipastoon, jossa säilytän vauvan vaatteita ja lakanoita. Toinen teksti saattaa löytää paikkansa keittiöstä kunhan se on remontoitu.

Tänään menen tutustumaan synnäriin illemmalla, samalla reissulla ajattelin käydä kaupassa. Yhdessä marketissa näytti olevan paljon ruokatarjouksia kotiin tulleen mainoksen mukaan. Ajattelin ostaa tarjouksista ruokaa varastoon ensimmäisiä kotipäiviä varten. Samaisessa marketissa on myös vaipat ja pyykinpesuaineet tarjouksessa joten niitä samalla. Lisäksi pitää ostaa viikonlopuksi tarjottavaa ystäville. Nyt kun menen isoon kauppaan, niin ostan mahdollisimman paljon samalla. Hinnat ovat kuitenkin edullisemmat kuin pienissä kaupoissa.