Yö meni melko vähillä unilla, pikkuinen nukkui muutaman pätkän, mutta unen saanti oli hankalaa syöntirupeaman jälkeen. Vauvalla oli mahanpuruja. Yhdeksältä aamulla tuli perhetyöntekijä, herättiin murun kanssa tuntia ennen, joten ehdin vaihtaa vaipan ja syöttää, jonka jälkeen vauva jatkoi uniaan. Perhetyöntekijän kanssa käytettiin aika lähinnä jutellen. Kerroin synnytyksestä, lapsen isän visiitistä ja mahanpuruista. Perhetyöntekijä, kutsuttakoon häntä vaikka Pirkoksi, sanoi että on huolissaan nukkumattomuudestani. Hän näytti miten lapsi kapaloidaan ja ajattelin kokeilla sitä huomenna josko rauhoittaisi pientä. 

Kun Pirkko lähti, veljeni perhe tuli ja olivatkin monta tuntia. Veljeni asensi lamppuja, verhotankoja yms., veljen vaimo viihdytti vauvaa aina kun se oli hereillä ja lapset katsoivat piirrettyjä. Itse sain käytyä suihkussa, tiskattua ja vietyä tavaraa varastoon. Sain myös itkuhälyttimen varastosta ja vaunut kasattua. Kaupassa en jaksanut tänään käydä, yritän mennä huomenna aamulla kävelylle ja samalla kauppaan. Nukuttua ei siis tullut tänään päivällä, mutta paljon muuta sai tehtyä. Pikkuinen nukkui koko päivän todella hyvin. Illalla alkoi taas valvominen. Tänään olen antanut vatsalääkettä pienelle, mutta vaikutus ei välttämättä näy heti. Toivottavasti auttaa vielä jotta nukuttaisiin öisin.

Sain tänään maistraatista laput, joihin pitää täyttää lapsen nimitiedot ja palauttaa maistraattiin tai jos pitää ristiäiset, paperi palautetaan siinä yhteydessä. Minulla on ajatus, että en ehkä pidä mitään kristillistä tilaisuutta, vaan nimiäisjuhlat. Ajattelin silti lapselle kummeja, veljeltä ja vaimoltaan kysyin tänään tulisivatko kummeiksi. Lisäksi ajattelin pyytää ehkä 1-2 muuta.

Huomenna mennään varmasti aamusta kävellen kauppaan, sitten tullaan takaisin kotiin ja ajattelin nukkua jos vauvakin nukkuu. Siis jos yöunet jäävät tänäkin yönä vähiin. Pikkuinen nukkuu nyt ja ajattelin itsekin mennä hänen seurakseen. Kohta on seuraava syöttö, mutta jos sen jälkeen nukuttaisiin jossain vaiheessa.