Eilisen vuodatuksen jälkeen muistin taas, että jossain vaiheessa tuli pidettyä lasta kapalossa ja siinä lapsi nukkui melko hyvin. Jätin sitten kapalon pois kokonaan kun josaain vaiheessa tuntui, että pikkuinen hermostui siitä vaan enemmän. Se taisi olla virhe. Kun sitten eilen olin väsynyt ja turhautunutkin, varsinkin kun syöminenkään ei sitten sujunut muuten kuin lapsi sylissä, päätin taas kokeilla kapaloa. Miksi olinkaan sen unohtanut?!?

Laitoin pojan kapaloon vähän jälkeen viiden ja syötin pikkuista kapalon kanssa. Poika nukahti kapalossa viidessä minuutissa eikä herännyt vaikka laitoin vaunuihin. Hän nukahti noin puoli kuudelta ja nukkui neljä ja puoli tuntia, mikä on suurinpiirtein eniten ikinä. Vähän jännitti miten yö sitten menee, mutta siihen ei tullut juuri muutoksia. Puoli kahden ja neljän välillä oli uneton pätkä, mutta sitten vauva nukahti ja nukkui kahdeksaan asti. Ihanaa, kerrankin oli itselläkin aamulla olo että on nukkunut. 

Tänä aamuna taas kränttyilyä. Touhusin pojan kanssa, laitoin häntä mahalleen hetkeksi ja pikkuinen nosteli ja käänteli päätään.  Poika ei viihdy missään kovinkaan pitkään, mutta parhaimmalla tuulella on pystyasennossa pitäessä. Harmi ettei rintareppu kelpaa, ehkä se johtuu siitä ettei näe sieltä mitään. Parin tunnin hereilläolon jälkeen pikkuisen silmät painuivat, joten vaihdoin vaipan, syötin ja puin ulkovaatteet. Lähdettiin vaunuilla kauppaan. Ihana aurinko ja lintujen laulu, ei edes tuullut yhtään.

Ostin ruokatarvikkeita, mutta myös kylpytuen, jota ystäväni on kehunut kylvetyksen apuvälineenä. Ostin myös koliikkituttipullon, jota ajattelin testata pumpatun rintamaidon kanssa. Poika hotkii rinnallakin aika paljon ja pelkään, että tavallisella tuttipullolla asia ei parane. Ajattelin myös soitella yksityislääkärille siitä lääkkeestä ja kysyä onko olemassa jotain valmiiksi nestemäistä versiota, jota voisi kokeilla. Juttelin tänään perhetyöntekijän kanssa, joka oli sitä mieltä että kannattaa luottaa omiin arvioihin pojan vaivoista ja jatkaa lääkkeen metsästystä.

Nyt kotona ja poika nukkui juuri vajaan tunnin kapaloituna, sain syötyä ja kirjoitettua tämän. Nyt kuuluu jotain pientä vaunuista, mutta voi olla ettei poika vielä herää. Seuraavilla unilla tiskaan tai ainakin aloitan, koska ne unet sitten onkaan.