Tänään tein töitä etänä, joka olikin hyvä juttu. Eilen nimittäin illalla kotiin tullessani toimistopäivän jälkeen supisteli ja kipuili. Olen huomannut, ettei nuo toimistopäivät sovi minulle kovinkaan hyvin, niiden jälkeen illat ovat yleensä pikkuisen vaivaisia. Eron myötä työmatkani piteni sen verran, että joudun istumaan melko pitkään autossa aamuisin ja iltaisin, eikä se tunnu kropassa kauhean hyvältä. Huominen pitäisi vielä jaksaa ajella ja istua toimistolla. Onneksi sitten on viikonloppu. Itseasiassa huomenna on vilkas päivä luvassa, ei tule ihan koko ajan istuttua kuitenkaan ja hyvä niin.

Kävin tänään vielä läpi eilen postilla tulleet vauvan vaatteet. Sinällään iloinen yllätys, sillä joukossa ei ollut yhtään vaatetta jonka haluaisin jättää käyttämättä. Pari vaatetta oli hieman kuluneen näköisiä, mutta kuitenkin ihan hyviä esim. kotivaatteiksi. Yritän taas latailla joitain kuvia viikonloppuna tänne. Yksi tosi iso paketti on parhaillaan matkalla, ei taida valitettavasti ehtiä minulle vielä huomenna. Siinä paketissa on vaatteita muistaakseni yli 90 kpl:tta, joten hetkeksi riittää läpikäytävää. Kohta pitäisi tulla postiin myös imetystyyny, jota ajattelin käyttää ennen lapsen syntymää nukkumisessa. Lisäksi on tulossa vaipparoskis sekä pari masutuubia ja rintareppu. Huuto.netin muistilistalla on vielä jonkin verran kaikkea kivaa, joista parissa on huutokin vetämässä ja muita harkitsen. Kaikkinensa huutoihin on mennyt nyt joitain kymmeniä euroja.

Viikonloppuna saan avaimet uudelle asunnolle. Vielä ei pääse muuttamaan kokonaan, mutta ajattelin viedä asunnolle jo jotain tavaraa. Sellaista mikä ei ole siellä pintaremonttia tehdessä edessä. Äitini lupasi tulla viikonloppuna avuksi, se on todella mukavaa ettei tarvitse yksikseen touhuta. Odotan muuttoa niin paljon, jotenkin se on sellainen uuden elämän aloituksen etappi. Eihän se toisaaltaan kauheasti mitään muuta vaikka asuu eri paikassa kuin nyt. Itsensä kanssa pitää elää ja pärjätä, tottua yksinoloon. Tuleva asunto on pikkuisen paremmalla sijainnilla, jolloin on mahdollista saada paremmin kavereita kylään. Tämä väliaikaisratkaisu on maaseudulla, eikä muutenkaan tänne viitsi kutsua ketään kun tavarat on kaikki laatikoissa. Huomenna pitää vähän katsoa mitä tavaroita vien asunnolle.

Käydään äidin kanssa lauantaina varmaankin katsomassa myös mattoja kaupoilla. Haussa on lähinnä matto/matot olohuoneeseen. Makuuhuoneeseen minulla onkin matto jo valmiina. Olen miettinyt pitäisikö ostaa 120 cm leveä runkopatjasänky. Koska makuuhuoneeseen pitää mahtua myös pinnasänky ja vauvan tavarat, isompi sänky voi olla pikkuisen liian iso siihen huoneeseen. Lisäksi tuo pienempi sänky riittää minulle varmastikin ihan hyvin, kun olen kuitenkin yksin, ei leveämmälle ole tarvettakaan.