Pikkumies on nyt 4 kk. Olimme neuvolalääkärillä ja siellä kaikki meni hienosti. Poika on nyt 64 cm ja 6,3 kg. Hoitopöydälle vatsalleen laitettuna hän yritti vetää itseään eteenpäin. Pikkuinen oli koko lääkärikäynnin todella hyväntuulinen.

Eilen poika sitten yllätti ja kääntyi kertaalleen mahalta selälleen. Muutenkin pikkumies on kehittynyt viime viikkoina huimasti. Kommunikoi koko ajan jokeltelulla ja hymyillä, yrittää laittaa kaiken suuhun. Yöt nukutaan aika hyvin, mutta nukkumaan poika alkaa vasta yhdentoista aikoihin illalla. Aamuisin kun syön aamupalaa, poika saa katsoa netflixistä piirrettyjä. Napero on selkeä suosikki hauskojen, värikkäiden hahmojen takia. Poika kiljuu innosta katsoessaan sitä. Muuten menossa on takiaiskausi ja koko ajan pitisi olla sylissä, mutta pystyssä ja mielellään hypyttäen ja liikkuen. Nautin tästä ajasta todella paljon. 

On ihanaa kun meitä on nyt kaksi hoitamassa lasta ja lisäksi minulla on sitä kaipaamaani läheisyyttä ja aikuisseuraa. Tämä vanhemmuuskin tuntuu entistä paremmalta kun on joku jonka kanssa jakaa sen.