Nukuin viime yönä taas heikosti, mutta kun aamu saapui, unta riitti puoli yhteentoista asti. En ole jaksanut stressata unettomuudesta kun olen kuitenkin ollut vapaalla. Voin koska tahansa ottaa päiväunet jos alkaa väsyttää. Päätin lähteä käymään asunnolla katsomassa tilannetta. Tiesin, että tänään oli tarkoitus jatkaa remonttia.

Olin iloisesti yllättynyt kun näin miten asunto tosiaan on edennyt remontissa. Olohuone on kaikista pisimmällä, sitten eteinen. Makuuhuone on eniten kesken, keittiötä ei edes tehdä ennen muuttoa. Samalla visiitillä huomasin myös, ettei sohvapöytäni tule mahtumaan asuntoon, se on liian iso. Harmi sinänsä, sillä tykkään pöydästä. No, uutta pöytää en nyt osta. Sitten sen näkee kun tavarat on paikoillaan, minkälainen pöytä tilaan sopii ja tarvitaan. Remontti ilmeisesti jatkuu myös huomenna.

Vietin asunnolla monta tuntia, kaipasin selvästi ihmiskontaktia. Kissa on mukava kaveri, mutta ei kyllä pelkästään riitä ainoaksi seuraksi. On jännä miten joka kerta kun käyn asunnolla, huomaan jonkin asian jota aiemmin en ole huomannut. Tällä kertaa se oli tuo pöydän sopimattomuus. Lisäksi huomasin, että joudun ehkä ostamaan yhden verhon lisää olohuoneeseen.