Tänään täyttyi rv 36 ja huomenna alkaa uusi viikko. Viikolla 37 vauvalla alkaa olla ahdasta, ruuansulatuspuoli kehittyy vielä, ja kehittyy itseasiassa muutaman vuoden. Muuten aletaan olla valmiita kohta syntymään. Aika jännät ajat on käsillä, kohta vauva voi syntyä koska vaan.

Alaselkä- ja liitoskivut ovat taas kovia, sängyssä kääntyminen ja aamulla ylös nouseminen tekevät tuskaa. Kylkiluut natisee ja kaikin puolin tukalaa ajoittain. Välillä on ihan hyvä olla ja tuskin muistaa, että on raskaana. Välillä tuntuu kuin olisi raihnainen, vaappuva ankka.

Tänään en ole tehnyt mitään hyödyllistä. Menin aamulla ystävän luokse aamukahville kun hänellä oli jäänyt kakkua syntymäpäiviltään. Kyläilyreissu venähti ja iltapäivällä kävelimme lumipyryssä vielä pitsalle. Kotiin tulin vasta alkuillasta. Kiva päivä, suunnittelimme mahdollisia lomamatkoja, joihin voisi ottaa lapsen mukaan ja höpöttelimme kaikenlaista. Nyt kotona en ole jaksanut tehdä mitään ihmeellistä, ehkä välillä voi viettää ihan rennonkin päivän.

Huomenna on synnärillä se vauvan kokoarvio ja lääkärin tsekkaus. Jännää, pikkuisen pelottaa jos vauva onkin ihan hirmuisen iso. Huomenna sen sitten kuulee. Huomenna ajattelin hakea postista huutamani paketin, jossa on vauvan pikkuhousuja. Voisin myös yrittää käydä jonkun noista sälälaatikoista läpi.