Ilta meni vielä pikkuisen apeissa fiiliksissä. Vähän helpotti kun viestittiin veljen vaimon kanssa ja lupasivat tulla koko perheen voimin huomenna käymään. Saan vaunut ehkä toimintaan ja vähän muutakin tehtyä. Veljeni katsoo samalla reissulla lamppuja ja muita asennettavia, mitkä eivät ole vielä olleet paikoillaan. Myös äiti soitti illalla, juteltiin hetken.

Loppuillan vauva nukkui melko huonosti, luulen että vatsanpurut häiritsevät. Kysyn tänään neuvolassa josko voisin kokeilla ostamiani tippoja vaivaan jo noin pienelle. Edelleen itketti ajoittain, mutta vähän helpotti.

Kun menin vauvan kanssa petiin, alkoi naapurista kuulua kovia riitelyn ääniä. Onneksi melu ei ollut tauotonta eikä häirinnyt vauvaa. Itsekin nukahdin jossain vaiheessa, olin niin kuoleman väsynyt. Vauva nukkui joitain pätkiä yöllä, kuitenkin syötön jälkeen nukahtaminen oli hankalaa. Saatiin kuitenkin jonkin verran nukuttua. Aamusyötön jälkeen pikkuinen jatkoi unia ja itse vedin pikavauhdilla suihkun, pukeutumisen, pikasiivouksen ja kevyen aamupalan. Tein myös kauppalistan jos vaikka jossain vaiheessa ehtisin kauppaan.

Vaaka näytti aamulla -16 kg, paras laihdutuskuuri mitä koskaan olen kokenut. Kunhan vielä saan vaunut kuntoon ja pääsen vauvan kanssa lenkille, niin johan olen terveempi kuin koskaan. Muita onnistumisia viime päiviltä, kainaloimetys onnistuu nyt kivasti. Asento on selvästi mieleen sekä minulle, että vauvalle. Selkeästi pikkuisen on helpompi myös nukahtaa siihen. Rintojen särky on myös vähentynyt, ehkä nuo erilaiset imetysasennot auttavat. 

Parin tunnin päästä neuvolaan ja siitä parin tunnin päästä tulee lapsen isä ja sisko visiitille. Ohjelmaa siis on. Huomenna tulee aamusta perhetyöntekijä käymään, sen jälkeen tulee veljen perhe. Torstai ja perjantai ollaan pikkuisen kanssa kahden. Toivottavasti vauvan paino on noussut perhantaisen neuvolakäynnin jälkeen, olisi kiva jatkaa ruokailua pelkällä imetyksellä.