Tämä päivä on mennyt kotona, paitsi kävin hakemassa jääkaappiin ruokaa ja pitsan täksi päiväksi. En olekaan pitkään aikaan syönyt pitsaa. Melkoisen ähkynä olin syömisen jälkeen, vaikken nyt ihan liiaksi sitä syönyt. Ilmeisesti ei vain mahdu ihan niin paljon tavaraa vatsalaukkuun kun on tuo beibi siellä vieressä. Nyt illalla olen vielä ahtanut monta palaa fazerinaa ja alkoholitonta siideriä, ettei vain pääsisi tulemaan hyvä olo. Kunnon syöpöttelyä...

Remontti oli tänään edennyt. Enää asunnolla on jäljellä maalausta ja listat. Ilmeisesti asuntoon on tulossa myös sälekaihtimet, jotka helpottavat verhojen kanssa pelaamista kun verhot voivat olla vain sisustuksellinen elementti. Toiveet ovat korkealla, että pääsen muuttamaan melko pian. Sitten pitääkin buukata useampi viikonloppu ystävien kutsumiseen asunnolle. 

Koko maha on taas tuskaisen kireä ja kova. Hyvää asentoa on hankala löytää. Olen katsellut telkkaa, katsoin tänään alkaneen sarjan Under the dome. Minulle tuli siitä hieman Lost mieleen. Tässä sarjassa on näppinsä pelissä Stephen Kingillä, joten varmasti tulee olemaan myös utopistista osuutta riittämiin. Ajattelin katsella seuraavatkin osat. Huusin jälleen huuto.netistäkin tavaraa, huusin kestoliivinsuojia, yhden vauvan pussilakanasetin lisää, kauniin valokuvakehyksen sekä kirjan. Yhteensä näihin meni rahaa postikuluineen 15 euroa. Muutama huuto jäi vielä odottelemaan kohteen sulkeutumista; pari kirjaa, imetyspaita, vauvan unilelu, vauvan paita ja yksi pussilakanasetti lisää. Noissa on rahaa kiinni n. 25 euroa.

WP_000615-normal.jpg