Minua pelottaa! Eilisiltaisten petileikkien jälkeen aloin vuotaa verta. En pienesti, enkä hurjasti, mutta jonkin verran. Vuoto ei ollut kokonaan lakannut aamulla eikä vieläkään, tosin nyt voi sanoa että se on hyvin pientä. Lisäksi alavatsassa on kipuja, sellaisia menkkakipumaisia kuten ennenkin, mutta melko voimakkaita. Moneen päivään ei ole ollut kipuja, miksi juuri nyt?

Kyllähän tästäkin aiheesta löytyy netti väärällään tietoa, mutta ei se tällä hetkellä kauheasti helpota. Ilmeisesti yhdynnän jälkeiset verenvuodot on aika normaaleja, mutta eihän siitä voi olla varma. Nyt täytyy kuitenkin taas yrittää ottaa rauhallisesti ja seurata tilannetta. Jos vuoto ei tästä pahene, eivätkä kivutkaan, voi kaikki olla myös ok. Luin jostain englanninkielisen artikkelin, jossa sanottiin, että joka neljännellä tai viidennellä odottajalla on yhdynnän jälkeistä vuotoa. Kaikilla ei tokikaan sitten ole hyvä tuuri, vaan osalla se enteilee keskenmenoa. Olisipa ihanaa kun kaikki menisi niin helposti, ettei koko ajan tarvitsisi pelätä.

Nyt kun tämä teksti alkaa olla tällaista puoliksi panikoivaa, on parasta rauhoittua ja kirjoitella taas kun paremmin pystyy...