Koska blogini on ollut niin tekstipainotteista, ajattelin nyt latailla vähän kuvia. Kuten sanoinkin aiemmin, olen viime päivinä huutanut netistä muutamia vaatepaketteja, joista tulee vaatteita isot kasat lähipäivinä postiin. Laitan niistä sitten valittuja otoksia myös tänne. Nyt ajattelin esitellä tähän asti tehtyjä vaatehankintoja.

kuva1-normal.jpg
Vaaleanvihreä raidallinen on ostettu uutena Prismasta
toisen ultran jälkeen, ja loput on ostettu H&M:stä
settinä ensimmäisen ultran jälkeen.

kuva4-normal.jpg
Beiget housut ostettu alennuksesta Ellokselta (7 euroa),
farkut parilla eurolla kirpparilta ja sortsipuku on ystävän
lapsen vanha ja täysin käyttämätön.

kuva2-normal.jpg
Kirpparilöytöjä, maksoivat kaikkinensa noin 6 euroa.

kuva3-normal.jpg
Äskeisestä kuvasta vielä lähikuvana...

kuva5-normal.jpg
Ruskea on ystävän lapsen vanha, kerran tai pari
käytetty. Harmaan osti äitini kirpparilta ja hinta taisi
olla 6 euroa, kunto haalarilla on tosi hyvä.

 

Nämä olivat nyt vielä kalliita hankintoja verrattuna tekemiini huutoihin. Noissa huudetuissa vaatepaketeissa yksittäisten vaatteiden hinta on muutamista kymmenistä senteistä euroon. Koska vaatteet on niputettu, niille ei todellakaan tullut kauheasti hintaa. Laskin sen varaan, että mukana voi olla vähän huonompikuntoisiakin vaatteita ja silti ostokset ovat kannattavia. Odotan paketteja jo innolla. Kohta alkaa olla aika pistää myös itse tavaraa myyntiin. Olin ajatellut katsoa muuton jälkeen mitä tavaraa jää niinsanotusti yli. Minulla on joitain huonekaluja, joita en saa uuteen asuntoon mahtumaan, enkä ehkä edes haluakaan. Myös jonkin verran kaikenlaista muutakin tavaraa löytyy. Uskoisin, että kaikkinensa kaikesta voisi saada muutaman satasen rahaa. Kirpparipöytäkin voisi tietenkin toimia, mutta siellä ei noita isompia kalusteita pysty myymään.

Haaveilen jo mielessäni mitä teen kun pääsen uuteen kotiin muuttamaan. Ensimmäisenä teen ruokaa. Täällä väliaikaisratkaisussa kaikki astiani paria lasia ja haarukkaa lukuunottamatta ovat muuttolaatikoissa, ruokailut ovat olleet siis valmisruokalinjaa. Täytyy sanoa, ettei tuo valmisruokapuoli ole kovinkaan herkullista, kaikki maistuu suurinpiirtein samalle. En kuitenkaan halunnut parin viikon takia purkaa muuttolaatikoita täällä. Ainoa mitä olen purkanut, on käyttövaatteet, mutta niistäkin vain yhden säkin.