Ai ai ai ai ai.... selkään sattuu koko ajan. Istuminen sattuu, makaaminen sattuu. Yöllä ei pysty nukkumaan, eikä löydä mitään asentoa missä olo olisi edes siedettävää. Olen yrittänyt venytellä, sen minkä maha antaa periksi. Olen kokeillut tyynyjä jalkojen välissä. Ajattelin ottaa ensi yönä lisää tyynyjä sänkyyn, ehkä voisi kokeilla tyynyjä vielä kyljen alla. Lämpötyynyäkin ajattelin kokeilla. Olisi hyvä jos saisin nyt nukuttua vielä ennen kuin vauva syntyy, on kurjaa jos kärsii isosta univajeesta jo ennen kuin vauva on valvottamassa.

Aloitin keräämään tavaraa sairaalakassia varten. Katsoin valmiiksi jo vauvan kotiutumisvaatteet sekä muutamia omia vaatteita. Vauvalle otin naruilla solmittavan bodyn, potkuhousut, sukat ja myös villasukat, lapaset, kypärälakin sekä lämpimän talvilakin ja sellaisen umpialaosallisen haalarin. Yritin katsoa, että vaatteet olivat pienempiä kokoja mitä laatikosta löytyy. Saattavat olla siltikin liian suuria. Itselleni otin oloasuhousut ja villasukat sekä yhdet imetysliivit ja imetystopin. Lisäks sukat, parit alushousut ja parit liivinsuojukset. Laitoin kasaan myös deodorantin ja hammastahnan. Tässä on hyvä alku, jatkan pakkausta huomenna...

En ole saanut katsottua yhtään noista sälälaatikoista läpi, vaikka olin niin suunnitellutkin. Olen ollut jotenkin ihan koomassa viime yön valvomisesta. Tänään pitäisi vielä katsoa kuvausvaatteita huomiselle ja värjätä hiukset. Voi itku kun on veto pois, ettei millään jaksaisi. Ehkäpä sitten iltaa myöten saan jotain tehdyksi, vähintään hiusten värjäys pitää saada tehdyksi, sitä ei aamusta ehdi kun kuvaaja tulee jo ysiltä.