Pari päivää on mennyt näppärän nopeasti. Töissä normaalia menoa ja molempina iltoinaolen tavannut ystävää. Eilen vietin koko illan ystävän luona ja jäin sinne jopa yöksi, tänään kävin toisen ystävän kanssa syömässä. Eilen ja tänään oli taas supistelua ja epämiellyttävää tunnetta. Vähänkään pidempään kävellessä tulee ikäviä tuntemuksia ja supistelua. Yleensä kuitenkin pieni lepo auttaa. Tänään tuli postilla sairaalasta raportti viime viikon käynnistäni, siinä oli kerrottu sama kuin lääkäri kertoi sanallisesti. Siinä oli kuitenkin mainittu erikseen, että tilannetta pitää seurata.

Pikkuinen on ollut vähän hiljaisempi pari päivää, kuitenkin vauva liikkuu, joten en ole huolissani. Tänään liikettä on ollut ehkä hieman enemmän kuin kahtena edellisenä päivänä. Kun kotimatkalla autossa taputtelin mahaani musiikin tahtiin, sain pari pientä potkua vastaukseksi. Myös nyt kirjoittaessa mahassa tuntuu liikkeitä. Viikossa maha on tullut vahvasti esiin. Vielä viime viikolla ei minusta välttämättä olisi osannut sanoa, että olen raskaana. Eilen aamulla peilistä katsoessa ällistyin, ja töissäkin pari ihmistä kysyi mistä tuo maha ilmestyi. Maha näyttää itseasiassa aika hauskalta, vaikka kestää hetken varmasti tottua siihen.

Nyt posti toi lisää huutamiani tuotteita, tänään postilaatikossa oli rintareppu, vauvan uimapuku sekä kaksi masutuubia. Huomenna pitää kokeilla masutuubia...