Viime yö oli unien kannalta vähän haastava. Pikkuisella oli mahakipuja ja refluksivaivoja. Pärjättiin silti melko hyvin, en ottanut painetta nukkumisesta kun tälle päivälle ei ollut ohjelmaa. Tein kaikkea mahdollista helpottaakseni murusen oloa. Heräiltiin kasin aikoihin taas kun pikkuinen oli virkeä. Nyt olikin vuorossa pitkä, virkeä jakso. Osittain taas maha vaivasi, mutta jonkin aikaa pikkuinen jaksoi tuijotella lelukaaren roikkuvia leluja.

Kun muru nukahti, hän ei nukkunut tuntiakaan joten en ollut ehtinyt edes syödä. Taas oli jonkin aikaa jakso, jolloin maha vaivasi. Sitten pikkumies nukahti vähän pidemmäksi aikaa. Nyt illalla ollaan myös nukuttu ja valvottu, enemmän valvottu. Nytkin pikkuinen pitää ääntä, joten uskon että herää kohta taas. Koska päivä on ollut näin pätkittäinen, toivon yön olevan hyväuninen. 

Olen pohtinut, kuinka paljon ihmisillä normaalisti menee vaippoja päivässä? Meillä menee paljon. Poika kakkaa ihan hurjasti, tänäänkin varmasti kuudesti tai seitsemästi tähän asti. 

Huomenna mennään taas lenkille, pariin päivään ei olla käyty, varsinkin kun eilenkin oli niin kurja keli. Olen saanut viime päivinä taas useita viestejä deittipalvelun kautta. Tuossa olikin pidempi pätkä ettei kukaan viestinyt ja vanhatkin olivat hiipuneet. Olin lähestulkoon unohtanut koko asian kunnes nyt taas muistui mieleen kun viestejä tuli. Olen vähän menettänyt kiinnostusta asiaan kun tajusin ettei noin pienen lapsen kanssa uuden suhteen luominen oikeasti onnistu. En kuitenkaan ole poistanut profiilia vielä.