Posti toi Vaukirjan tervetuliaispaketin. Kehtolaulukirja ja -cd vaikuttavat hyviltä. En vielä kuunnellut niitä, mutta niissä on kahdeksan tunnettua laulua, omasta lapsuudestakin tuttuja. Uniriepupupu vaikutti myös käyttökelpoiselta. Sinun vuotesi -kirja, jonka vuoksi tilasin paketin, oli ihan hauska. Siihen saa tehdä lapsen sukupuun, kertoa äidin ja isän tapaamisesta ja historiasta, odotuksen aikaisista fiiliksistä ja tietenkin myös jakaa lapsen syntymän jälkeistä elämää aina ensimmäisiin synttäreihin asti. Tilaa on myös valokuville ja muille muistoille, sieltä löytyy jopa pari taskua jonne voi tallettaa juttuja joita ei mahdu sivuille. Erityisen paljon pidin kirjassa sen monipuolisuudesta ja siitä, että siinä käydään läpi myös odotusaikaa ultrakuvineen. Huono puoli oli se, että tarinat loppuivat ensimmäiseen vuoteen. Luulisin, että kirjaa tullaan täyttämään ahkerasti, mutta ostan ehkä myös toisen kirjan, joka menee hieman pidemmälle kuin ensimmäiseen ikävuoteen. Muistan kuinka itseä aikanaan harmitti kun omat vanhemmat olivat täyttäneet melko laiskasti minun vastaavaa kirjaani, joten yritän itse olla siinä ahkerampi. Tosin vanhempani olivat minut saadessaan hyvin nuoria, joten oli varmasti paljon muutakin mietittävää silloin.

Käydessäni vanhoja tavaroitani läpi löysin jotain käyttökelpoista. Myin nuoruudessani Tupperware-tuotteita ja minulle on jäänyt talteen niitä tavaroita jonkin verran. Löysin käyttämättömän hoitolaukun, jossa oli sisällä myös pari tuttipulloa ja vauvan astioita. Laukku ja astiat ovat pastelliväreissä, ei kaikista makeimman värisiä, mutta menee oikein hyvin. Laukussa on muös hyvä määrä taskuja sekä hoitoalusta. Hankintalistalta voi siis vetää yli muutaman tavaran.

Ensimmäinen neuvolakäynti on maanantaina. Odotan käyntiä mielenkiinnolla, mutta ehkä pienellä ennakkoasenteella ettei sieltä ehkä kauheasti mitään uutta tule. Tässä on kuitenkin kulunut niin paljon jo aikaa, että olen ehtinyt hakemaan hurjasti tietoa netistä. Ja ostinpa kirja-alesta pari kirjaakin liittyen odotukseen ja synnytykseen..