Tänään on ollut sateisen oloinen päivä ja siksi ollaankin yritetty tehdä kaikkea hyödyllistä. Laskujen maksua, kauppa-asioita jne. Varasin myös itselleni ajan sokerirasitustesteihin. Elokuun loppuun otin ajan, samalle viikolle kuin seuraava neuvolakin. Aika paljon näitä menoja näköjään tulee. Joudun kyllä pomolle kertomaan melko pian raskaudesta, muuten voi olla hankalaa selittää miksi koko ajan on jotain menoja. Huomenna ajattelin aamulla käydä verikokeessa labrassa. Verikoe pitää ottaa vähintään 1-2 viikkoa ennen ultraa, jotta ne tulokset on silloin saatavilla. Ensi viikolla reissaillaan torstai-iltaan saakka, joten kannattaa hoitaa nyt homma pois alta.

Tänään on ollut melko oireeton päivä. Pientä etomista oli aamulla, mutta muuten ei mitään. Vuotoa oli taas vähän tuossa alkuviikosta, mutta sekin on taas ohi. Nyt suhtauduin siihen rauhallisemmin kuin viimeksi, eipä sitä jaksa nyt asiasta hepuloidakaan. Kroppaa tulee kyllä seurattua tarkalla seulalla koko ajan. Onko rinnat kasvaneet? Näkyykö sivuprofiilissa muutosta? Tällä hetkellä peilistä katsoo pyöreähkö nainen, en näytä kyllä millään tavalla raskaana olevalta heh. 

Eilen oli veli perheineen kylässä, oli kiva nähdä heitä. Harmitti kun ei vielä voinut kertoa uutista. Nähdään aika harvoin ja olisi kiva kertoa heille kasvotusten. Voi olla ettei se kuitenkaan ole mahdollista.