Nyt se sitten alkoi, äitiysloma! Pari viimeistä työpäivää oli melkoisen hektisiä, töissä oli pitkiä päiviä. Työpöytää siivoilin, kaappeja tyhjensin ja perehdytin sijaista. Perjantaina kuuden jälkeen illalla olin vihdoin valmis lähtemään kotiin. Olo oli hassu, ei haikea tai surullinen, enemmänkin outo. Tuntui hassulta palauttaa avaimet ja sulkea ovi takana, kuuden vuoden jälkeen ei mitään tietoa palaanko vielä. Tarkoitus tietenkin on, mutta ei voi tietää. Nyt on edessä täysin uusi ja tuntematon tulevaisuus.

Tänään treffasin ystävää ja puuhailin myös kotona. Sain purettua jonkin verran tavaroita ja tavoitteenani on saada lähes kaikki huomenna valmiiksi kun muuta ohjelmaa ei ole. Vatsa on yhtäkkiä pullahtanut aika isoksi, maha painaa ja tekee olon pikkuisen hankalaksi. Öisin herään aamuyöstä klo 3.00-4.00 ja olen aivan pirteä, sitten hetken kuluttua olen yleensä saanut nukahdettua uudelleen.

Tällä viikolla on kuulunut vauvan isän sukulaisista vuoropäivin. Hassua, ettei moneen viikkoon ole kuulunut mitään ja nyt kaikki ovat samalla viikolla yhteyksissä. Olinkin jo miettinyt, että joko ovat unohtaneet, mutta ei sentään. 

Löysin tori.fi:stä hoitopöydän, josta olen tehnyt kauppaa. Jos saan mukaani kantoapua, käyn todennäköisesti hakemassa sen alkuviikosta. Hoitopöytä on Brion ja siinä on yksi laatikko ja kaksi hyllyä. Tarvitsemaani säilytystilaa ihan sopivasti, saa vaipat, rasvat yms. Pöydän väri on hieman väärä, mutta sillä mennään. Ja voinhan halutessani vielä maalata sen jos haluan. Pöydän pitäisi kuitenkin olla hyvässä kunnossa ja vähän käytetty. Löysin pöydälle myös sopivan paikan makuuhuoneesta.