Tänään oli paljon ohjelmaa. Aamulla oli neuvola, jossa meni ihan kivasti. Vauva oli pää alaspäin, hyvä syke ja vauhti päällä. Minulla oli ensimmäistä kertaa raskausaikana paino noussut, on kuulemma tässä kohtaa ihan ok. Maha oli taas keskikäyrällä, verenpaine alhainen edelleen. Täytin sellaisen mielialakaavakkeen, "pisteet" olivat ihan hyvät. Pari kuukautta sitten tulos olisi ollut varmasti ihan toinen. Kerroin myös unettomuudesta ja näytin kainalossa kasvanutta luomea. Luomi näyttää kuulemma ihan hyvältä ja on mahdollista että luomimuutoksia tulee raskausaikana.

Iltapäivällä mentiin Ikeaan äitini kanssa. Samalla reissulla näin myös lastenvaunujen myyjän, jonka kanssa olimme sopineet treffit parkkipaikalle. Ostin vaunut, olivat ihan hyväkuntoiset ja mukana tuli hyttyssuojaa, sadesuojaa, rengassuojaa, hoitolaukkua ja -alustaa. Kyseessä oli siis Emmaljungan yhdistelmävaunut. Maksoin niistä 60 euroa. Ikeasta ostin  lampun, lipaston vauvan vaatteille, jakkaroita sekä kaikenlaista pientä esim. keittiöön. Rahaa meni ihan riittävästi, mutta paljon tuli tavaraa mukaan.

Kotiin tullessa postilaatikosta löytyi aikoja sitten huutamani verhokappa keittiötä varten. Ehdinkin jo miettiä onkohan se edes tulossa. Hyväkuntoinen ja hyvännäköinen verho, kannatti odottaa. Muuttokin lähestyy, ajankohta on varmistunut vihdoin. Ensi viikolla viikonloppuna olisi vihdoin uusi elämä edessä. Upeaa! Ihanaa! Mahtavaa! Tätä hetkeä on odotettu ja kaivattu. Kaksi ja puoli kuukautta väliaikaiselämää on ihan riittävästi. Nyt täytyy toivoa, että saan muuttoapua myös varattua tuohon ajankohtaan. Kohta pääsen laittamaan tavaroita paikoilleen ja kotiutumaan.