Eilinen ilta oli hiukan haastava eikä yölläkään oikein pikkuinen pystynyt nukkumaan. Selvästi mahaa kipristeli, mutta myös refluksivaivaa oli. Alkuyöstä ja aamusta nukuttiin parhaiten, mutta melko vähäisillä unilla. Aamusta pikkumies oli aika hyvällä tuulella. Uskalsin jättää hänet hetkeksi olohuoneen matolle kun osasi siinä itseään viihdyttää. Juoksin nopeasti suihkun läpi ja pesin hampaat. Kun tulin takaisin olohuoneeseen, pikkumies oli nukahtanut lattialle itsekseen. Suloista!

Kun poika heräsi, laitoin ulkoilukuntoon ja lähdettiin pitkälle vaunulenkille. Kun kotiuduttiin, poika oli ärtyisä. Mikään ei kelvannut eikä ollut hyvä. Mahaakin kipristeli, mutta muutenkin oli ilmeisesti kenkku olo. Lopulta jossain vaiheessa alkuillasta nukahti syliin ja laitoin sitteriin nukkumaan. Nyt odottelen että heräilee syömään. Ajattelin ottaa lasin viiniä kun poika menee seuraavan kerran unille. Alkoholi ehtii haihtumaan seuraavaan syöttöön mennessä. Ostin Alkosta pari sellaista pientä viinipulloa, tuleekohan siitä pullosta ehkä kaksi lasia. 

Huomenna pitäisi tehdä kotitöitä, käydä taas lenkillä ja ajattelin ottaa pikkumiehen jalan-ja kädenjäljet talteen. Ostin sitä varten sormivärejä kirjakaupasta.