Ihanaa, nukuttiin yöllä monta tuntia! Illalla pikkuisen nukkuminen oli hankalaa ja mietin miten mahtaa käydä yöllä. Mutta vauva nukkui yöllä hyvin, en laittanut enää kelloa soimaan yöllä kun vauvaa ei ole tarvinnut herättää koskaan syömään. Muutenkin kun syöminen nyt sujuu, ajattelin elää vauvan oman rytmin mukaan eli jos nukkuu pidempään, niin sitten nukkuu. Menin nukkumaan vauvan kanssa yhdentoista aikoihin ja nukuin ehkä puolenyön aikaan. Kolmen jälkeen oli ensimmäinen herätys ja muru jatkoi heti unta syönnin jälkeen. Seuraava herätys oli ennen seiskaa ja taas jatkettiin unta noin kymmeneen asti. Aamutoimien jälkeen pakkasin pikkuisen ulkovaatteisiin ja lähdettiin vaunulenkille. Käveltiin arviolta reipas kolme kilometriä ja sitten ruokaostokset lähikaupassa. Ostin reippaasti ruokaa, arviolta lähes viikoksi, jotain pientä ehkä pitää täydentää, mutta lähinnä maitoa tms. 

Lenkin jälkeen pikkuinen heräsi ja oli pidempään hereillä, pikkuisen oli taas vatsassa kipristelyä. Nyt on nukkunut reippaan tunnin ja sillä välin sain syötyä ja laitettua pyykit koneeseen. Vaunujen kanssa oli kiva käydä kävelyllä, ajattelin yrittää ottaa vaunulenkeistä jokapäiväisen tavan sikäli ettei ole muuta ohjelmaa. Raitista ilmaa saatiin, ja vauva nukkui koko lenkin ja vielä kaupassakin.

Tänään tuli postia lastenvalvonnasta liittyen isyyden tunnistamiseen, huoltajuuteen ja elatukseen. Täytyy varata aika lastenvalvojalle, helpoimmin menisi varmasti jos menisimme yhdellä kertaa lapsen isän kanssa. Ei ole kyllä mitään hajua minkä verran elatusmaksut voisivat olla. Tiedän mitä se maksu on jos isää ei ole, mutta voisin kuvitella, että se olisi pikkuisen parempi kun lapsen isä on hyvätuloinen.

Jaahas, jos hetkeksi pistäisi silmät kiinni ennen kuin pieni herää. Alkoi väsyttää...