Eipä mennyt vieläkään putkeen tuo lääkkeillä pelaaminen. Nyt en murskannut lääkettä, vaan sulatin suoraan pieneen määrään vettä. Laitoin vauvan suuhun ja huuhdoin purut rinnalla. Illalla alkoi pienellä kovat vatsakivut, oli hermostunut ja itki paljon. Luin, että lääkkeen sivuvaikutuksia ovat mm. Päänsärky ja vatsakivut. Kivut jatkuivat useita tunteja. Pidin sylissä, heijasin, hytkytin, lauloin, nostelin... lopulta laitoin vauvan selälleen ja hieroin kevyesti masua, mutta myös käsiä, jalkoja ja päätä. Tein myös pieniä "jumppa"liikkeitä vauvan käsillä ja jaloilla. Tämä lattiatouhu rauhoitti joksikin aikaan ja sain aikaan muutamia kunnon paukkuja. Olimme varmasti molemmat väsyneitä kun poika vihdoin nukahti klo 22.30.

Luin netistä lisää kokemuksia lääkkeestä ja sieltä löytyi ohjeita, joissa kerrottiin, että annoksen voisi puolittaa ja ottaa kahdesti päivässä puolikas.  Lisäksi neuvottiin ottamaan lääke mahdollisimman tyhjään mahaan, huuhdella lääke vedellä ja odottaa puolisen tuntia ennen syömistä. Siinäpä onkin tekemistä kun yrittää olla noin pitkään syöttämättä nälkäistä lasta. Yritän varmasti kokeilla noita neuvoja, sillä lapsella on mielestäni edelleen myös refluksioireita.

Vaikean illan jälkeen yömme oli yksi parhaista. Pikkuinen nukkui melko rauhallisesti ja heräsi kolme kertaa syömään. Sain itsekin pitkästä aikaa useamman tunnin unta. Seitsemän aikoihin pikkumies sitten heräsi, joten tehtiin aamutoimet rauhassa. Nyt pikkuinen on nukkunut taas heräten välillä vaivoihin. Olen ottanut syliin ja on nukahtanut takaisin samantien.

Iltapäivällä meillä on neuvola. Uskon, että poika on kasvanut hurjasti. Aion kysellä noista vatsavaivoista vielä sieltä. Lähinnä saako jollain lääkkeellä helpotettua tuon Losecin sivuoireita. Samalla reissulla käydään kaupassa hakemassa ne tavarat mitä ei viimeksi saatu mahtumaan mukaan. Käydään myös postissa hakemassa nimiäisiä varten tilaamani jutut. Jos poika nukkuu hyvin, voitaisiin käydä vaatekaupassa. Haluaisin löytää pojalle nimiäisiin "juhla-asun", jonka voisi sitten säästää hänelle. Minulla on yksi body, jonka päällä on paitapusero, joten pelkät housutkin riittäisi. Tai jos löytyy sellainen potkupuku, joka olisi jotenkin juhlava.

Kissa oli mainio tänään aamulla. Se ikäänkuin tarkkaili meidän aamusyöttöä ja -toimia. On varmasti itsekseen pohtinut mikä tuo pikkuotus on. Kun kissa oli aikansa tuijotellut, tuli viereen ja puski pikkuisen kättä.