Tänään tuli täyteen 32 raskausviikkoa. Ensi viikolla vau.fi:n mukaan vauva on 38 cm pitkä ja 1800 g painava. Aivot kehittyvät edelleena ja ihon alle muodostuu lisää rasvaa. Hiukset paksuuntuvat, kulmakarvat ja ripset pitenevät. Kynnet ovat valmiit. Lapsella alkaa olla ahdasta ja siksi jalat ovat koukussa. Minun pikkuiseni alkaa olla viimeistelyä vaille valmis syntymään. Vielä viisi viikkoa, jonka jälkeen pikkuinen ei olisi enää keskonen vaikka syntyisikin. Odotan jo kovasti, että tapaan elämäni tärkeimmän ihmisen.

Viime yönä valvoin puoli neljään. Luin kirjaa ja olisin ehkä saanut unen päästä kiinni vähän aiemminkin jos olisin malttanut jättää kirjan kesken. Heräsin ilman kelloa kymmeneltä. Tänään menin asunnolle katsomaan remontin etenemistä ja vähän itsekin touhuamaan. Pitkään en pystynyt kun alkoi tuntua mahassa ikävältä, mutta olin sitten seurana. Hienossa vaiheessa ollaan, ennen muuttoa puuttuu oikeastaan vain listat. Sen jälkeenkin on vielä tehtävää, mutta sellaista mitä voi tehdä vaikka asutaankin siellä. Fiilis tämän päivän jälkeen on todella hyvä, soittelin jo sukulaispojillekin ja kyselin mahdollista muuttoapua pientä korvausta vastaan. Asunnosta tulee kivan näköinen, valitsemani seinämaalit näyttivät mielestäni juuri siltä miltä toivoinkin. Näin jo mielessäni miltä asunto näyttää kun se on sisustettu.

Tänään vauva on liikkunut mukavasti, tuntuu hyvältä varsinkin kun eilen illalla jouduin taas tekemään liikelaskentaa. Ajattelin tänään katsella taas muuttokamoja valmiiksi, olen yrittänyt kasata tavaroita samoihin paikkoihin, jotta ne on helppo siirtää muuttoautoon.