Eilen kärsittiin mahanpuruista molemmat. Luulen, että meillä oli jokin vatsapöpö, joko vain minulla tai sitten molemmilla. Ainakin se edellinen yö meni niin huonosti, että voisi kuvitella että vauvalla oli jotain ekstravaivoja myös. Eilinen meni siis lepäillessä, vaikka pikkuinen nukkuikin päivällä melko hyvin. Viime yönä nukuttiinkin sitten paljon paremmin, vauva heräsi parin tunnin välein, mutta nukahti nopeasti uudelleen. Vaihdoin vaipan niinä kertoina kun pikkuinen ei heti syötön jälkeen nukahtanut, en viitsinyt häiritä unta vaipanvaihdolla silloin kun nukkui. Sain itsekin aika hyvin unen päästä kiinni lapsen nukahdettua, huomasin tosin välillä syöttäessänikin torkahtelevani ja säpsähdin siihen kun rinta oli karannut pikkuisen suusta ja alkoi kuulua pientä nurinaa aiheesta. 

Tänään en ole tehnyt mitään, ystäviä on tulossa käymään nyt iltapäivällä. Aloin miettiä parisuhdeasioita, lähinnä sitä, miten yh-äiti löytää uuden ihmisen. Jos lapsesta on jaetut tapaamiset, on helpompi löytää uusi kumppani. Kun taas lapsi on käytännössä aina läsnä, vaihtoehdot ovat vähäisemmät. Uskoisin, että minun kaltaiselleni lähes totaaliyksinhuoltajalle ainoa tapa tavata ihmisiä on nettideitit. Sinällään minulla ei ole mitään nettideittejä vastaan, mutta itse en vain ole koskaan ketään tavannut sitä kautta. Ystäväni löysi miehensä netistä ja olen kuullut muistakin, mutta itse olen ollut enemmän live-tapaamisen kannalla. Pääsinpä mietinnässäni jopa niin pitkälle, että käväisin sivustolla jossa oli eri deittisivustojen vertailua, paria kävin kurkistamassa. Onhan niissä paljon miehiä, mutta osuuko intressit kuinka helposti, sitä en tiedä. Eihän nuo miesasiat sinällään kauhean ajankohtaisia juuri nyt ole kun pikkumies vie kaiken aikani ja myös mielenkiintoni. Mutta, sen verran asia kiinnostaa, että ajattelin jossain vaiheessa testata jotain deittipalvelua. Tiedän tiedän, ei kunnon tuore äiti mieti miesasioita. Mutta näköjään miettii, ei ehkä vakavasti, mutta pikkuisen kuitenkin. :)

Vauva nukkuu sylissä ja hymyilee unissaan. Kujeltaa. Ihana! Minun oma pikkumieheni. Täydellinen pakkaus. Deittijutut jäävät taka-alalle juuri nyt. On vauvan tuijottelun aika.