Tänään oli touhukas päivä. Aamusta menin laboratorioon sokerirasitustestiin. Paljon oli odotushuoneessa porukkaa, mutta onneksi varatuissa ajoissa aikataulu piti hienosti. Se sokeriliemi maistui taas ällöttävältä ja meinasi potkaista pari kertaa takaisin, mutta kun sen sitten sai alas nieltyä, sen jälkeen ei onneksi ollut pahoinvointia. Kaksi tuntia meni yllättävän nopeasti, ensin yritin lukea kirjaa, mutta sitten huomasin, että ihmisten seuraaminen ja kuunteleminen oli ihan hauskaa. Tulokset voisi soitella neuvolasta varmaankin huomenna tai ylihuomenna. Toivottavasti tulokset ovat normaalit, eikä tarvitse alkaa hirveästi miettiä mitään ruokavaliojuttuja tms. Muutenhan kaikki tulokset ovat olleet hyvät tähän asti kaikessa. Ensi viikolla on sitten neuvolalääkäri, joten seuraava etappi sitten siinä.

Sokerirasituksen jälkeen menin lounaalle vanhan ystävän kanssa. Emme olleet nähneet arviolta 7-8 vuoteen. On jännää miten joidenkin ihmisten kanssa vuosilla ei ole mitään merkitystä. Olimme edelleen samalla aaltopituudella ja juttua riitti. Sovimme, että tästä eteenpäin yhteydenpito on tiuhempaa, sillä molemmat nautittiin toistemme seurasta ja aika meni siivillä. Olemme ystävystyneet aikanaan 18-vuotiaina vakiyökerhon tanssilattialla, sillä meillä oli silloin samanlainen musiikkimaku ja olimme usein tanssilattialla vain kahdestaan tanssimassa. Lopulta aloimme käydä yhdessä ulkona tanssimassa.

Iltapäivällä menin vanhempien kanssa asunnolle aloittelemaan remonttia. Minusta ei lopulta kauheasti apua ollut remontissa, sillä supisteli ikävästi. Remontti kuitenkin eteni hieman, pohjatöitä saatiin paljon eteenpäin. Kuitenkin menee vielä aikaa ennen kuin se on valmis. Kun pääsin kotiin, mies soitti tyttärensä kanssa. Olimme sopineet, että soittavat tänä iltana, sillä pikkuisella on ollut kuulemma tosi kova ikävä minua ja kissaa. Oli kiva kuulla tytön ääntä, itsekin olen ikävöinyt kovasti. Kerroin tytölle vauvasta ja minkä kokoinen se on nyt. Kerroin, että maha on kasvanut ja lupasin lähettää valokuvan mahasta. Käytiin läpi myös päiväkotikuulumiset ja joulunodotukset.

Tänään on supistellut aika paljon ja seisoessa ollut vähän vaikeaa. Vauva on myös liikkunut vähemmän tänään ja eilen. Selkeästi vauva pitää hiljaisempia päiviä aina välissä, jolloin joutuu vähän kuulostelemaankin liikkeitä. Jotain siellä mahassa on kyllä tapahtunut pitkin päivää. Toivottavasti tässä illalla vielä tulee jonkinlainen jammaustuokio, että voi ruveta huoletta nukkumaan.