Nyt on reissattu! Teimme pienen kesälomamatkan ajellen ympäri Suomen. Ilmat olivat hienot ja reissu kiva. Neljän päivän reissu tuntui pidemmältä kuin oli positiivisessa mielessä, mutta toisaaltaan ajatukset pysyivät pois raskaudesta mikä oli ihan hyvä juttu. Maanantaina kävin aamulla ennen reissuun lähtöä labrassa, jotta on sitten tulokset saatu ultraan mennessä ja voidaan analysoida riski saada kromosomipoikkeava lapsi. Nyt ei ole tehtävien listalla enää kuin hammaslääkärijonoon ilmoittautuminen ja sitten on kaikki itse hoidettavat hanskassa.

Viime päivinä vatsa on ollut älyttömän turvonnut. Siinä mielessä ikävää kun siinä ei ole mitään raskausmahan näköistä alkua, vaan näyttää siltä kun olisi syönyt kesällä vähän liikaa herkkuja. Onneksi vaatteilla saa vähän peitettyä. Rinnat on ehkä vähän kasvaneet, mutta enemmän tuntuu ympärysmitassa, että iltaisin on ihossa painauma. Pitänee ostella hieman mukavampia liivejä kohta. Yhdet äitiyshousut ostin kun löysin normaalihinnaltaan yli kuudenkymmenen euron housut kahdella kympillä. Oli outoa sovittaa niitä kun mahaa ei vielä ole, toivottavasti menevät sitten kun se maha on siinä. Olen siinä toivossa, ettei tarvitsisi ostaa kauheasti äitiysvaatteita, vaan pärjäisin tunikoilla ja yksillä tai kaksilla äitiyshousuilla.

Ensi viikolla alkaa taas työt, motivaatiota ei ole yhtään. Syksystä tulee rankka kun on saatava kaikki omat keskeneräiset projektit valmiiksi ennen äippälomaa. Jos kaikki menee hyvin, siihen on vain noin puoli vuotta aikaa. Huh!