Tänään oli neuvola. Tuntui hassulta käydä neuvolassa kun juuri oli ultra ja lääkäri kaksi päivää sitten. No, puoli tuntia siellä silti vierähti kun rupateltiin, kuunneltiin sydänäänet ja katsottiin paino yms. Paino oli vähemmän kuin viimeksi, mutta sehän olikin jo tiedossa. Terkkari oli painonlaskusta oikein mielissään. Täytyy yrittää pitää huolta, että paino pysyy nyt tässä eikä kauheasti nouse, vaikka ei tarvitse laskeakaan.

Tällä hetkellä stressaa tilanne töissä. Töitä on aivan hirveästi eikä minulla ole kauheasti mahdollisuuksia jäädä ylitöihinkään niitä tekemään. Työaika ei tunnu riittävän mihinkään kun kalenteri on aivan tukossa. Jotenkin haluaisin tällä hetkellä pystyä tekemään töitä rauhassa, ilman hullua kiirettä ja stressiä. En usko, että se on vauvallekaan kauhean hyvä jos äiti stressaa koko ajan. Töissä tilanne on vain sellainen, ettei sille ole oikein mitään tehtävissä. Koko tiimimme on ylityöllistetty joten apuja on turha odottaa. Meille ei myöskään rekrytoida ketään uusia tämän hetkisen taloustilanteen vuoksi. Huh huh! Olen niitä ihmisiä, jotka eivät helpolla stressaannut työtilanteesta, mutta nyt tilanne on aivan överi. Nyt on kyllä hyvä fiilis siitä, että tätä hullua touhua tarvitsee katsoa vain kolme ja puoli kuukautta, jonka jälkeen saa hengähtää vuoden verran ja jopa mahdollisesti hakea uutta työtä sillä aikaa.

Kävin neuvolan jälkeen kirjakaupassa, joka on sulkemassa ovensa remontin takia huomenna. Tämän vuoksi kaupassa oli hyvät alennukset kirjoista ja tarvikkeista. Kiertelin kauppaa ja löysin sieltä paljon lastenkirjoja muutamalla eurolla kappale. Ostelin miehen tytölle useamman kirjan ja pari kirjaa vauvallekin. Osan kirjoista laitan joululahjapaketteihin. Löysin myös kaikenlaista miehelleni väsäämääni isänpäivälahjaa varten. Ehkä vanha idea ja monen mielestä varmaan liian sokerinenkin, mutta ajattelin tehdä sellaisen isyyspakkauksen lahjaksi. Keräilen sinne kaikenlaista pientä kivaa ja osittain huumoripitoistakin. Sinne tulee erilaisia juttuja jaksamiseen yövalvomisten kanssa, vauvan hoitoon, omaan aikaan ja parisuhdeaikaan. Löysin pakkaukseen laitettavaksi mm. vauvan bodyn, jossa lukee My dad rocks!