Olin tänään töissä toimistolla, aamulla oli ruuhkaista ja työmatkaan meni kaksi tuntia. Normaalistikin menee 1,5 tuntia, joten pitkähän tuo matka on joka tapauksessa. Työpäivä meni nopeasti, jonkin verran supisteli taas kun selkeästi nyt taas töiden alkamisen jälkeen on ollut kroppa koetuksella.

Töiden jälkeen ajelin ystävän luokse. Lainanavigaattorilla löysin perille melko kivuttomasti, enkä juuttunut edes ruuhkaan vaikka sitä vähän pelkäsin lähtiessäni vähän ennen neljää töistä. Oli kiva juoruta pitkästä aikaa, tosin aika paljon puhuttiin tästä tilanteestani. Ystävälläni on itsellään vauva, joka syntyi syksyllä. Sain häneltä rintapumpun, hoitolaukun sekä vauvan vaatteita. Ihanaa kun ihmiset ajattelevat muita ja antavat kiertoon tavaroita. 

Kotimatkalla ei ruuhkaa ollut kun olin sen verran myöhään liikkeellä. Olinkin melko väsynyt kun tulin kotiin. Postilaatikossa oli pari huuto.net-pakettia, joita odottelin. Pari kirjaa, vauvan unilelu sekä yksi paita. Kirjoja olen ostanut ihan äitiyslomaa silmällä pitäen kun ei tiedä minkä verran kunto antaa periksi tehdä mitään loppuaikana. Onpahan sitten kirjoja luettavaksi.

Huomenna on jälleen etäpäivä ja iltapäivällä on taas perhevalmennusta. Pitää myös yrittää taas vähän pakata, muuttoon ei ole enää montaa päivää. Kohta ajattelin koittaa saada unta, nyt väsyttää joten luulisin että uni tulee melko helposti.