Onpas jännää, että vasta maaliskuu alkaa tänään ja ulkona näuttää huhtikuun lopulta tai toukokuulta. Aurinkokin vähän pilkahteli ja on valoisaa.

Viime yönä nukuttiin kivasti, poika heräsi taas reippaan kolmen tunnin välein. Kasilta heräsi sitten eikä nukkunut seuraavaan kolmeen neljään tuntiin. Pikkumies oli tosi pirteänä ja hyväntuulisena. Seurustelin pikkuisen kanssa kunnes väsyi ja siitä samantien vaipan vaihdon jälkeen ulkovaatteet päälle. Käytiin vaunulenkillä ja samalla kaupassa. Poika nukkui koko reissun ja heräsi vasta muutamaa minuuttia sen jälkeen kun olin riisunut ulkovaatteet. Lenkin jälkeen pikkuinen olikin taas pidempään virkeä. Nyt hän nukkuu, mutta vielä aika kevyttä unta ettei viitsi kantaa sänkyyn kun herää kuitenkin. Nukkukoon tuossa sohvalla vieressä.

Nettideittiprojekti on edennyt siihen vaiheeseen, että kirjoittelen neljän miehen kanssa. Mukavia miehiä kaikki, nuorin on melkein kymmenen vuotta nuorempi ja vanhin on kuusi vuotta vanhempi. En kylläkään tiedä kuinka kiinnostuneita ja vakavissaan ovat, mutta kiva on kirjoitella ja saada vähän aikuiskontakteja. On hassua huomata, että profiiliani on käynyt moni kivalta vaikuttava mies useita kertoja katsomassa, mutta silti eivät laita viestiä. Miehiä ei myöskään näytä olevan omalta paikkakunnalta, kaikki ovat 50-150 kilometrin päästä tai jopa pidemmältä.