Aikamoinen päivä tänään... aamulla lähdin ajoissa ajelemaan töihin, säästyin pahimmalta ruuhkalta onneksi. Päivä meni nopeasti hoitaessa asioita, jotka ovat kesken.. Työkaverit pysäyttelivät käytävillä ja kyselivät koska jään pois, ja ehdinkö lounaalle vielä ennen sitä. 

Pääsin kotiin vasta kahdeksan aikoihin ja toinen urakka oli kotona odottamassa. Hetken lepäilyn jälkeen piti saada loput tavarat muuttoa varten kasaan. Tavaraa on järkyttävä määrä, en tiedä miten kaiken saa mahtumaan pieneen asuntoon.Valitettavasti iso määrä tavaraa on tyhmissä pikkukoreissa ja pussukoissa, läheskään kaikki ei ole pakattuna laatikoihin. Toivottavasti muuttoporukan kunto kestää, itse kun en kauheasti pysty tekemään mitään. Tiedän miten inhottavaa on muuttaa pikkunyssyköitä, menee ikuisuus kantaa niitä ja purkaa autosta. 

Vauva on liikkunut taas ahkerasti. Nauroin ääneen kun näin miten mahan pinta ikäänkuin lainehti ja hyllyi vauvan liikkeistä. Se oli hassua, hupaisaa ja suloista. Suloiseksi se muuttui siinä vaiheessa kun alkoi kuvitella sen pienen sinne mahaan tönimään.

Yksi yö muuttoon! Aamulla aikainen herätys edessä ja päivä työnjohtajana. Tämä on elämäni 15. tai 16. muutto ja ehkä 6. asunto johon muutan yksin. Huomenna menenkin nukkumaan sitten uuteen sänkyyn uudessa kodissa. Yöstä tulee varmasti levoton kun kissan pitää kiertää koko kämppä moneen kertaan ja naukua kaikki nurkat.