Viime yönä sain nukkua pitkästä aikaa ihan hyvin. Vauva heräili useamman kerran, mutta sain hänet nukkumaan uudelleen. Meillä oli tänään neuvola, onneksi meidän omaneuvola oli jälleen avannut ovensa. Odotustilassa oli mukava juttelutuokio erään toisen äidin kanssa, sitä kaipaisi kyllä enemmän kontaktia muihin äiteihin.

Poika oli taas kasvanut, painoa oli 5800 g ja pituutta 60,5 cm. Poika esitteli parhaat puolensa ja seuraili terkkaa ja hymyilikin välillä. Tänään tuli kolme rokotusta, pari yhdistelmää ja rota. Itkuhan siinä tuli kun molempiin jalkoihin pistettiin. Poika nukahti itkun laannuttua nojaten olkapäähäni. Sain muutaman tunnin pyöriä asioilla pojan nukkuessa. Toivottavasti ei tule pahempia oireita rokotteista, ilta venyi kun poika ei oikein saanut nukutuksi, mutta mitään isoja kipuja ei tänään ainakaan ollut.

Seuraavaksi onkin sitten neuvolalääkäri, ja seuraavat rokotteet poika saa viiden kuukauden iässä. Terkkari oli huolissaan kun olen päättänyt luopua perhetyöntekijästä. Koen vain, että hän voi nyt käydä siellä missä enemmän tarvitaan. Voihan sitä sitten pyytää häntä uudelleen. Pari kertaa hän käy ennen kuin lopetetaan.