Sitä ehtii aika paljon kaikkea kun vauva nukkuu. Viime yö meni ihan mönkään, vauva ei juuri nukkunut puoli kahden jälkeen. Pikkuisella oli kipuja. Googletin eilen saamaamme lääkettä ja tajusin, että olin toiminut sen kanssa virheellisesti kun olin murskannut tabletin ennen liotusta, se olisi pitänyt liottaa palana. Voi siis olla ettei lääkkeestä ollut mitään hyötyä eilen. Yöllä vauva yritti nukkuamoneen otteeseen, mutta heräsi aina vaan uudelleen. Itse nukahtelin välillä hetkeksi ja heräsin taas kun pikkuinen ähelsi ja kitisi.

Aamupäivällä kun vauva tuntien taistelun jälkeen nukahti, nukuin itsekin hetken, mutta eipä iloa kauan kestänyt. Kun pikkuinen seuraavan kerran nukahti ja näytti ettei juuri ole heräämässä, päätin alkaa leipoa lauantaita varten. Tein lusikkaleipiä ja jännitin koko ajan koska sitteristä alkaa kuulua kitinää. Usein vauva nukkuu parit unet sitterissä. Sain pikkuleivät juuri valmiiksi kun pikkuinen heräsi.

Oltiin saatu syöttö ja vaipanvaihto juuri valmiiksi kun ystäväni tuli käymään puolivuotiaansa kanssa. Nähtiin nyt ensimmäistä kertaa pojan syntymän jälkeen. Oli kiva jutella, vertaistukea. Pikkuinen nukkui taas vierailun loppuajan. Kun jäätiin kahden ja vauva jatkoi unia, tein vielä pannukakun. Nyt vauva onkin hereillä, ollut jo tunnin verran. Annoin lääkkeen, sitä ei millään saa kokonaan liotettua veteen, vaan jää sellaista lääkemurua suuhun. Lykkäsin sitten rinnan perään, jotta kaikki menisi hyvin alas. Jään seuraamaan iltaa näkyykö lääkkeen vaikutusta.